Het is alweer bijna een jaar geleden dat ik een wishlist online zette, dus de hoogste tijd om een update te geven!

Mijn vorige wishlist kun je HIER lezen, maar ik zal hem hier ook nog zeker een keer doornemen.

Vorige keer op mijn wishlist:
Fedora
– MAC Cyber KLIK voor review
– MAC Heroine KLIK voor review
– Dr. Martens 1460 Cherry Red KLIK voor blogpost
– Sleek palette Vintage Romance

De dingen die ik gekocht heb, heb ik doorgestreept. Ik heb dus alleen het Sleek palette nog niet, maar ik heb onderhand twee paletten met kleuren die er enigszins op lijken, dus deze komt niet terug op mijn nieuwe wishlist.

Nieuwe wishlist:

 1. Nikon Coolpix S9900
  Als eerste op mijn wishlist: een nieuwe camera. Ik wil deze camera gaan gebruiken voor het vloggen. Ik vlog liever niet met mijn telefoon vanwege de dramatische kwaliteit en mijn spiegelreflex is toch net iets te zwaar om overal mee naar toe te slepen. Ik ben er al een tijdje voor aan het sparen, en ik hoop hem dan ook komend jaar te kunnen kopen.
 2. The Lunar Chronicles
  Ik hou echt onwijs veel van lezen (ik heb dan naast Lights Through The Rain ook nog een boekenblog: KLIK), en onlangs ben ik The Lunar Chronicles tegengekomen. Dit zijn vier boeken, geschreven door Marissa Meyer en ze zijn gebaseerd op de welbekende sprookjes. Op het moment van schrijven heb ik de eerste twee boeken (Cinder en Scarlet) al besteld, maar ik heb geen idee wanneer de laatste boeken volgen.
 3. Tie Die t-shirt

  Dit soort t-shirts zie ik vaak als bandmerch, maar ik wil er graag een zonder tekst oid. Een ‘tie die t-shirt’ is een t-shirt met allemaal felle kleuren. Ik vind het echt onwijs gaaf eruit zien, en ik wil er heel graag één hebben!
 4. Slytherin sjaal
  Deze had ik al besteld op Ebay, maar het duurde echt zo onwijs lang tot de sjaal binnen kwam (hij is momenteel al een maand te laat) dat ik mijn geld teruggevraagd heb. De sjaal heb ik dus nog niet binnen, maar ik ga mooi een poosje wachten met het bestellen van een nieuwe want misschien dat hij tóch nog komt.
 5. Harry Potter box set

  Jawel, nog meer boeken! Deze Harry Potter boeken zag ik toen ik in Noorwegen was, en ik vond ze zó onwijs mooi dat ik ze echt heel graag wil hebben. Bol.com heeft ze in het Engels, maar ik wil ze graag in het Noors hebben. Noors? Ja, Noors! Ik heb alle Harry Potter boeken al in het Nederlands én het Engels, en aangezien ik ze bijna uit mijn hoofd ken, is het een mooie kans om op deze manier mijn Noors wat te verbeteren want ik ben ook nog bezig met mijn Noorse talencursus.