Wow! Marleen is terug met haar blog? Jazekers! Ik ben weer gemotiveerd om aan het bloggen te gaan. Er gaat wel een en ander veranderen binnenkort (waaronder mijn domeinnaam), maar dat leg ik in een latere post uit. Ik begin weer eens met een Weekly Occupations, zodat jullie een klein beetje een idee hebben wat mij zoal bezig houdt de afgelopen tijd. Let’s go!

Zondag

Eigenlijk heb ik niet heel veel te vertellen over de zondag. Ik ging ’s middags met mijn ouders mee naar de verjaardag van mijn neefje en de rest van de dag besteedde ik aan het afronden van mijn assessment.

Maandag

Assessmentdag! (Wat het assessment precies inhield leg ik ook zeer binnenkort uit!) Ik had eerst ’s ochtends een tentamen en dan ’s middags mijn assessment. Superspannend dus! Ondanks de zenuwen heb ik mezelf bij elkaar gehouden en heb ik mijn concept supergoed neergezet. Resultaat: dik geslaagd!

Dinsdag

IMG_4869

En dan nu iets wat de meeste lezers waarschijnlijk nog niet wisten: Ik heb een kamer! Alle details rondom mijn kamer komen binnenkort, als ik alles af heb. Op dinsdag kwamen de eerste spullen: mijn bed, kledingkast en boekenkast. Omdat ik niet wist hoelaat de spullen geleverd zouden worden nam ik om 7 uur al de trein. ’s Middags kwamen mijn ouders met de spullen die ik meenam uit Zutphen en hielp mijn vader met het in elkaar zetten van de kledingkast.
’s Avonds ging ik naar All Time Low met voorprogramma Swmrs. Het voorprogramma viel iets tegen, All Time Low daarentegen was weer echt fantastisch!

Woensdag

IMG_4870

Vandaag stond er weer een tentamen op de planning. Ik maakte deze ’s ochtends en ’s middags ging ik naar Zutphen om lekker met Ylga te rijden. ’s Avonds ging ik weer terug naar Tilburg! Dit is een first impression van mijn kamer. Het is niet heel groot, maar het is precies wat ik zocht. En het is nog niet af! Er komt nog een bureau in.

Donderdag

IMG_4871

Mijn laatste tentamen! Voor mijn gevoel ging deze echt supergoed.
Na het tentamen hing ik twee posters op die ik vorige week op Dutch Comic Con kocht.
’s Avonds ging ik last minute naar het concert van Warhaus in het Burgerweeshuis. Ik heb tot 7 uur zitten twijfelen of ik zou gaan, zat om 8 uur in de trein en ik belandde vervolgens bij het beste concert dat ik dit jaar gezien heb. Als je het niet kent: check het even op Spotify! Warhaus is een van de zangers van Balthazar. Voorprogramma Tamino was overigens ook echt heel erg goed.

Vrijdag

Vrijdag deed ik niet heel veel bijzonders. Ik ging naar de Action om nog wat spulletjes voor mijn kamer te kopen en verder heb ik het gewoon heerlijk rustig aan gedaan.

Zaterdag

Na mijn radioprogramma op zaterdag (die verschoven is naar 11:00 tot 14:00!) ging ik naar Deventer. Mijn nichtje is ook op kamers gegaan en dat gingen we vieren door lekker uit te gaan in het Burgerweeshuis, daar was Back To The 90’s. We waren de volgende ochtend pas om 5 uur thuis!

Dat was weer een weekoverzichtje. Ik ga binnenkort dus nog uitgebreid vertellen over mijn verhuizing, welke studie ik nou eigenlijk precies doe en wat er met mijn blog gaat gebeuren. Dat de naam gaat veranderen staat 100% vast, wanneer is nog niet zeker. Stay tuned!