Omdat ik de afgelopen week (en de aankomende week) tentamens had/heb, is er een tijdje niets online gekomen. Vanaf vandaag pak ik de draad weer op met een nieuwe Weekly Occupations! De artikelen die ik voor het begin van het jaar gepland had komen dus uiteraard ook nog.

Zondag

IMG_3849

Omdat ik op zaterdag al mijn verslagen al had afgemaakt, mocht ik zondagmiddag vrij nemen. Ik ging lekker naar stal, waar ik helaas geen foto van heb. Voor ik ging werken moest ik mijn haar drogen dus ik ging voor de kachel zitten. Werkte goed!

Maandag

IMG_3955

Ik ging maandag letterlijk alleen naar school om een mapje van mediadesign in te leveren. Vier uur reizen voor een half uurtje op school. Voor ik naar het station ging had ik Subway gehaald en ik had wat spullen gehaald bij de Hema. Heel handig, een schaar zo vastmaken! Het duurde even voor ik hem los had.
Siri was heel enthousiast dat hij een nummer voor me mocht shazammen.
Binnenkort is mijn favoriete snowboard evenement weer en deze reclame wreef er even in dat ik er (weer) niet heen kan.

Dinsdag

IMG_3956

Mijn eerste tentamen was vandaag! Ik zette drie wekkers op mijn telefoon zodat ik sowieso wakker zou worden.
Toen ik weer in Zutphen was ging ik even langs de Albert Heijn dus daarna liep ik ook maar even de Discus in. Wat een schatjes zaten daar! Helaas is Mack nog niet gecastreerd dus een vrouwtje er bij is nog niet aan de orde.
’s Avonds zag ik op het nieuws dat er misschien reuzenpanda’s naar Nederland komen. Totale flip!

Woensdag

IMG_3957

Woensdag had ik geen tentamen dus ik begon mijn ochtend met een stukje hardlopen op de band.
De sportschool waar ik heen ga zit naast de bioscoop.
’s Middags had ik twee geluksmomentjes: James en Oliver Phelps (de acteurs van de Weasley Twins uit Harry Potter) komen naar de openingsdag van de Expo. Maaike en ik hebben tickets!
En later zag ik dat De Staat bezig is aan nieuwe muziek. YESSSS.

Donderdag

Geen foto’s van donderdag. ’s Ochtends had ik tentamen, ’s middags kwam de zadelmaker en ’s avonds was ik bij B-FM.

Vrijdag

IMG_3958

Het had gesneeuwd dus bij B-FM heb ik met wat collega’s een mooie sneeuwpop gebouwd. Ontmoet Bob!
Ook reed ik met Ylga lekker in de sneeuw. Ze wist eerst even niet wat ze met dat witte spul aan moest maar later vond ze het best leuk om er doorheen te rennen!
’s Avonds ging ik met Maaike naar de bioscoop voor Assassin’s Creed. Fantastische film!

Zaterdag

IMG_3959

Toen ik zaterdag bij B-FM aankwam bleek dat er een gruwelijke moord gepleegd was. Bob was vermoord!
Na mijn radioprogramma ging ik naar Tilburg voor het concert van Bazart en wat waren ze weer fantastisch! Ik heb echt onwijs genoten.
Helaas mochten ze na de show niet signeren omdat er een ander evenement in de zaal begon, dus ik had een trein eerder dan verwacht. Ik was uiteindelijk dus een uur eerder thuis, wat opzich ook wel lekker was!

Dat was mijn week alweer! Aankomende week zullen de artikelen die in de eerste week van januari hadden moeten komen, alsnog online komen!