De laatste week van het jaar was echt een leuke week. Je leest het vandaag in Weekly Occupations!

Zondag

IMG_3783

Eerste kerstdag! ’s Ochtends lag ik lekker samen met Mack in bed. Hij mag alleen op zondag in bed omdat ik dan mijn pyjama en de lakens in de was gooi.
’s Middags begon ik aan het magazine dat ik moet maken voor school. InDesign bleek helemaal niet zo lastig te zijn als ik in eerste instantie dacht.
Zoals elk jaar met kerst gingen we ook deze keer weer naar mijn opa en oma om gezellig te gourmetten met de familie. Hier heb ik alleen geen foto’s gemaakt.

Maandag

IMG_3784

Tweede kerstdag! ’s Ochtends kwam de 3FM muziekquiz online dus die heb ik met vlag en wimpel gehaald (na herhaalde pogingen, dat wel). Papa en ik zijn om kwart over 3 begonnen met koken en we hebben een heerlijk kerstdiner gemaakt. Op de foto rechtsboven zie je een van de bijgerechten en linksonder zie je het toetje, dame blanche. En aan het eind van de avond was de keuken één grote chaos. Heerlijk!

Dinsdag

IMG_3737

Dinsdag deed ik niet veel. Ik verwijderde de Timehop app van mijn telefoon omdat de hele app veranderd was en me dat niet aanstond.

Woensdag

IMG_3785

De laptop van mijn vader was al langer kapot dus ik wou hem laten repareren. Toen ik echter checkte wat hij deed, startte hij gewoon op. Onsterfelijke laptops, altijd leuk!
De hele dag zonden we bij B-FM de Top-100 uit. Ik presenteerde van 12:00 tot 14:00 met mijn leuke collega’s die je linksonder ziet. Ook hield ik de Twitter bij van B-FM. De top10 was tot het uitzenden strikt geheim gebleven!

Donderdag

IMG_3786

Huiswerk maken doe je samen met je cavia. Mack chillde lekker op mijn stoel terwijl ik verslagen schreef.
Toen ik het schoolwerk even zat was ging ik naar Ylga. Tijdens het rijden had ze met haar hoofd tegen het vieze hek geschuurd dus toen had ik ineens een paard met een enorme groene vlek. Lekker!
’s Avonds kwam ik erachter dat mijn reading challenge wel heel dramatisch was verlopen. Hopelijk gaat het in 2017 beter!

Vrijdag

IMG_3787

Vrijdag spendeerde ik de ochtend aan het opruimen van mijn slaapkamer. Ik heb laatst al een deel gedaan, vandaag deed ik mijn bureau. Denk niet dat het in 2 jaar zo netjes is geweest!
Het magazine begint steeds meer op een magazine te lijken. Zo gaaf!
’s Avonds ging ik met mama gezellig naar Soof 2. Wat een leuke film!
Toen we terugkwamen van Soof ben ik naar Emma gegaan, waar we Halli Galli gespeeld hebben. Ik had uiteindelijk bijna een gat in m’n hand van die bel maar we hebben zó hard gelachen. Love it!

Zaterdag

IMG_3788

Oudjaarsdag! Ik verheugde me al weken op deze uitzending, dus ik heb er een feestje van gemaakt. Zoveel goede muziek!
Oud en nieuw zonder sterretjes is geen oud en nieuw! Ik dronk íets teveel wijn dus het naar huis fietsen was een minder groot succes, ondanks dat ik zonder ongelukken thuis kwam.
Iets voor 12 uur stonden de champagneglazen al klaar. Laat 2017 maar komen!

Dat was mijn week alweer!