Een week vol met verrassende gebeurtenissen!

Op zondag had ik, zoals gewoonlijk, paardrijles. Ylga gaat steeds makkelijker ontspannen lopen en dat is echt een enorme stap vooruit! Ik ben hier echt heel blij mee.
Na paardrijden ben ik samen met mijn broertje naar de Mediamarkt gegaan, voor de btw-loze dagen. Ik heb hier veel te veel geld uitgegeven en hier kan je over lezen in dit artikel.
 photo IMG_1761_zps7a76802b.jpg
Artikel zondag: Weekly Occupations #6

Maandag mocht ik weer ‘gezellig’ om 6 uur ’s ochtends beginnen. Ik ben echt geen ochtend mens dus het was geen feest. Deze dag was niet bepaald ‘mijn dag’, want ik kreeg een hartaanval toen m’n wekker af ging en ik heb op werk vier nagels gebroken. Nog meer feest! Het enige wat ik op maandag verder gedaan heb, was met mijn moeder naar de stad gaan om een nieuwe jas te kopen. Mijn vorige winterjas is namelijk overleden.
Artikel maandag: Straatverkopers

Op dinsdag ben ik na werk even lekker gaan paardrijden. Eigenlijk was het mijn plan om op maandag te gaan rijden en dan dinsdag een rustdag voor Ylga maar ik had zo’n spierpijn op maandag, dat ik het maar had omgedraaid. Ylga liep heerlijk relaxed en voor een keer hield ze haar bit niet keihard vast, dus dat is een enorme sprong vooruit.
Artikel dinsdag: Februari doelen

Woensdag had de NS weer een hekel aan me. Ik moest eerst van half 9 tot 1 werken en ben toen naar Arnhem gegaan om even gezellig in m’n eentje te shoppen. Op de heenweg had de intercity 20 minuten vertraging en ben ik maar met de stoptrein gegaan, en op de terugweg reed de trein niet verder dan Dieren. Ik haatte mijn leven voor een moment, maar ‘gelukkig’ stond een vriendin van me ook op Dieren en haar vader haalde ons op. Ik heb in Arnhem twee nieuwe MAC lipsticks gekocht en een nieuwe onesie. Reviews over de MAC lipsticks zul je de komende week op mijn blog vinden!
 photo IMG_1774_zpsd986daf0.jpg
Artikel woensdag: Geen btw-dagen bij Mediamarkt

Op donderdag mocht ik heerlijk uitslapen. Ik hoefde pas om half 12 te beginnen op werk dus ik heb heerlijk tot 10 uur in bed gelegen. Om 3 uur was ik alweer klaar met werk en na het avondeten ben ik even naar Ylga geweest. Helaas liep ze vandaag een stuk minder relaxed dan afgelopen dinsdag, maar alsnog heb ik heel lekker gereden.
Artikel donderdag: Eettip #6: Couscous met boerenkool 

Vrijdag was de langste dag van de week. Ik moest van half 9 tot 5 werken en het was zó druk in de Albert Heijn, dat ik me afvroeg of er een nieuwe ijstijd voor de deur stond en dat iedereen massaal aan het hamsteren was.
’s Avonds ben ik met mijn vader naar het theater geweest, omdat mijn moeder helaas niet mee kon. We zijn naar Eric Koller geweest. Helaas was dit zó slecht, dat het bijna hilarisch was en toch heb ik nog wel een leuke avond gehad.
 photo IMG_1788_zpsde33809f.jpg
Artikel vrijdag: Mijn favoriete tv-series

Mijn zaterdag begon heerlijk lui. Ik heb tot half 11 uitgeslapen en om 11 uur ben ik uit bed gekomen. Toen heb ik tot half 1 aan de ontbijttafel gezeten in mijn onesie met mijn laptop en heb ik aan mijn blog gewerkt.
Om 1 uur ben ik naar de stad gegaan met mijn moeder en ik heb een palette van Cartrice gekocht. Hierover zal binnenkort een review online komen!
Toen ik weer terug was van de stad ben ik gelijk doorgegaan naar stal. Ylga liep heel relaxed, maar op een gegeven moment begon ze vervelend te doen. Zodra ze weer normaal deed zijn we gestopt met rijden. Ik ben benieuwd hoe ze zondag in de les loopt!
 photo IMG_1789_zps2be1b42c.jpg
Artikel zaterdag: Canon 70-300 lens