De weken vliegen voorbij! Deze week had ik veel gezeur met de trein én liep ik een nieuw persoonlijk record.

Zondag

IMG_2528

Op zondag ging ik weer lekker paardrijden. Ylga liep echt fantastisch, en na het rijden mocht ze nog even rollen. Dat doet ze altijd graag!
’s Avonds begon ik in ‘Cress’ van Marissa Meyer.

Maandag

IMG_2497

Geen foto’s van maandag, want ik deed eigenlijk niets nuttigs. Er was weer eens storing dus er reden geen treinen. Tegen de tijd dat ik op school zou zijn, zou ik alweer naar huis kunnen dus ik ben maar terug naar bed gegaan.

Dinsdag

IMG_2529

Op maandag had ik vier boeken besteld bij bol.com want ik had nog wat cadeaubonnen liggen. Op dinsdag kwamen de eerste drie binnen! Volgens mij wist het doosje dat ik voor de deur gebivakkeerd had tot mijn bestelling binnen was.
Zodra ik de boeken uit heb schrijf ik er uiteraard over op mijn blog!

Woensdag

IMG_2530

Ik had eerder in de week ‘wholefood bars’ gehaald van NAKD. Ik had deze nog nooit gehad maar ze leken me best lekker. Ze zien er heel smerig uit, maar smaken oprecht echt lekker!
Mack zat lekker in zijn huisje te chillen. Wat een schatje is het toch.

Donderdag

IMG_2514

Op donderdag had ik mediadesign en ik leerde hoe je dingen kan klonen. Hier heb ik Ylga gedupliceerd. Het ziet er nog niet fantastisch uit, maar alsnog. Het idee is er!
Ook vandaag had ik weer gezeur met de trein. In plaats van half 8 ’s avonds was ik pas om half 9 thuis van school. Oh wat was ik pissig, want de NS gaf weer eens helemaal niets door.

Vrijdag

IMG_2522

Eigenlijk had ik helemaal geen zin om op vrijdag naar school te gaan, maar ik ben wel geweest. Op de terugweg had ik mijn koptelefoon opgezet om de geluiden uit de trein tegen te houden en ik heb heerlijk geslapen!
’s Avonds kwam Merel en hebben we (bijna 3 maand te laat) onze verjaardagen gevierd. Beter laat dan nooit!

Zaterdag

IMG_2532

’s Ochtends liep ik weer hard en ik heb nog nooit zó goed gelopen! Het is niet zo moeilijk om op zo’n afstand je PR te verbreken, maar toch ben ik onwijs trots. Ik hoop binnenkort 6 minuten per kilometer te lopen!
’s Middags maakte ik mijn radioprogramma. Vanaf nu zit ik een uurtje eerder! Joehoe!