Weer een weekoverzicht! Niet zo heel veel foto’s, maar toch…

Zondag

Hier begint het al goed. Geen foto’s! Ik ging in ieder geval naar stal en sprong een rondje met Ylga. Helaas had zij er niet heel veel zin in dus daarna hebben we het parcours weer opgeruimd.

Maandag

IMG_1907

Zoals iedere maandag moest ik ook hier weer werken. Dit is mijn ‘ik-heb-geen-zin-in-werk’ gezicht.

Dinsdag

Sinds kort schrijf ik voor een nieuwswebsite, Lokaal Gelderland, en we hebben een kantoor! Daar moest het een en ander gebeuren dus ik heb geholpen met behangen. Stiekem best leuk om te doen. ’s Avonds moest ik weer een paar uur werken.

Woensdag

IMG_1943

Op woensdag had ik eindelijk weer eens een heerlijk productieve dag. Ik liep voor het eerst sinds een maand weer hard – 3 kilometer en ik was echt heel tevreden over mijn rondje!
Mack sliep lekker onder de verwarming…
’s Avonds reed ik lekker een rondje met Ylga. We hebben t hele dressuur-gebeuren weer wat serieuzer opgepakt en dat gaat tot nu toe best lekker!
En zo doe ik dus altijd mijn haar als ik ga douchen en m’n haar mag niet nat worden. Charming!

Donderdag

IMG_1928

Donderdag was helaas niet zo productief als ik gewild had en ik heb dan ook geen foto’s gemaakt. Ylga liep best lekker maar ik had zelf m’n dag niet echt, helaas.
Het enige waar ik een foto van maakte was de chaos op mijn bureau, met de gedachte dat ik wel eens mag opruimen. (Spoiler alert: dat heb ik dus nog steeds niet gedaan… Oeps!)

Vrijdag

IMG_1936

Vrijdag was ik ondanks dat ik van half 9 tot 3 had gewerkt best fanatiek. Na t eten heb ik eerst eventjes hardgelopen maar Ylga liep nogal stijf (ik denk spierpijn) dus dat was vooral even relaxed losrijden en daarna weer naar stal.
Toen ik thuis kwam heb ik m’n hardloopkleren aangetrokken en heb ik mijn rondje weer wat uitgebreid. Zeer tevreden over de afstand, minder tevreden over de gemiddelde snelheid…

Zaterdag

Zaterdag is leeg! Hier komt maandag een plog van online. Stay tuned!