Ondanks dat ik eigenlijk veel te weinig foto’s heb gemaakt, tóch een Weekly Occupations! De afgelopen week ging ik een grens over met Ylga én er was iets met 12 uur radio…

Zondag

IMG_1817

Zondag had ik een best leuke dag, maar ik heb dus helemaal geen foto’s gemaakt. Ik ging eerst even naar de boekenmarkt op de IJsselkade (ik kocht niets want de boekenmarkt was een beetje teleurstellend…)
Daarna ging ik even langs het Foodwall festival waar B-FM stond. De dag ervoor had ik al uitgezonden, dus ik ging even langs voor de gezelligheid.
’s Avonds zette ik met een stalgenootje weer een leuk parcours in de bak.

Maandag

Zoals iedere maandag werkte ik van half 9 tot 3 (ik mocht om half 2 al weg, daar niet van) en daarna maakte ik drie uurtjes radio.

Dinsdag

’s Ochtends moest ik eerst een uurtje werken: de staleigenaar was niet thuis en hij had mij gevraagd voor de stallen. Dat is best wel leuk werk dus ik heb me prima vermaakt.
Omdat ik van maandag op dinsdag nauwelijks geslapen had ging ik ’s middags nog even een uurtje slapen.
’s Avonds werkte ik van 6 tot 9.

Woensdag

Op het moment dat ik deze post schrijf kan ik me dus écht niet herinneren wat ik afgelopen woensdag allemaal gedaan heb. Ik weet dat ik ’s ochtends naar B-FM geweest ben, maar daar blijft het ook wel bij. Ik heb er ook geen foto’s van, en Twitter verteld me ook niets interessants… Deze blijft dus leeg! (Volgens mij heb ik paard gereden…)

Donderdag

IMG_1917

Donderdagochtend ging ik naar B-FM maar daar waren we eerder klaar dan ik verwacht had. Ik ging dus toch nog even naar stal toe. Het springen ging echt onwijs lekker, dus ik heb zelfs 85cm gesprongen! Dat is voor mij heel wat aangezien ik een beetje springangst heb. Hier zal ik later een blogpost over schrijven.
’s Avonds ging ik weer terug naar B-FM.

Vrijdag

Vrijdagochtend werkte ik een paar uurtjes en ’s middags ging ik weer naar stal. Het springen ging nu niet zo lekker… ’s Avonds voerde ik helemaal niets meer uit.

Zaterdag

IMG_1918

Zaterdag maakte ik dus twaalf uur lang radio. Dat deed ik samen met collega Jesse en wat was het onwijs leuk. Ik zag er best tegen op, want kom op, TWAALF UUR! Maar uiteindelijk was het heel leuk, gezellig en eigenlijk gewoon één grote chaos. Hoe langer we in de studio zaten, hoe groter de rommel in de studio werd (de foto hierboven is na 6 uur radio). Verder zie je ook een foto van het bord dat we voor de webcam gezet hadden. Shameless self promotion!
Uiteraard heb ik ’s avonds helemaal niets meer uitgevoerd want ik was behoorlijk gaar van al die uren radio!

Dat was mijn week alweer! Van de radiomarathon komt nog een vlog!