Dit was best een leuke week! Ik maakte vrij veel foto’s, en dat resultaat zie je vandaag op mijn blog!

Zondag

IMG_1142

Op zondag ging ik eerst met Bo lekker op buitenrit. We hadden een leuk rondje gemaakt, en zijn onder andere langs haar huis gereden.
Na de buitenrit heb ik een rondje hard gelopen en het ging echt fantastisch. De screenshot van het hardlooprondje hierboven is alleen van maandag… Die van zondag zie je hieronder.
’s Avonds heb ik met m’n vader een ijsje gehaald en toen we langs de Ijssel fietsten kon ik t niet laten om deze foto te maken.

Maandag

IMG_0991

Op de een of andere manier zijn de hardlooprondjes van hierboven omgewisseld. Dit is namelijk het rondje van zondag. Op maandag ging het namelijk echt verschrikkelijk. Verder heb ik geen foto’s gemaakt want ik heb de hele dag gewerkt.

Dinsdag

IMG_1143

Ik ging met Maaike naar Walibi en het was zó rustig dat we bijna een privé park hadden. Rechts boven zie je de wachtrij voor de Xpress. Daar was dus echt helemaal niemand!
Toen we t lopen zat waren zijn we in het treintje gaan zitten en uiteraard, als je in de boomstammen gaat moet je even een selfie maken.

Woensdag

IMG_1144

Ook op woensdag liep ik hard en dat ging niet helemaal zoals gepland.
Verder moest Mack naar de dierenarts want hij gedroeg zich een beetje vreemd de laatste tijd. Uiteindelijk bleek dat hij een blaasontsteking heeft en kreeg hij een prik met pijnstillers. Safe to say: Mack was not amused.
Ook verfde ik m’n haar weer paars want als je naar Pinkpop gaat moet je er wel fatsoenlijk uit zien.

IMG_1145

Donderdagochtend ging ik met Maaike naar het boekenfestijn in Apeldoorn. Dat is iets waar je echt hebberig van wordt! Rechtsboven zie je m’n vangst.
’s Middags sprak ik met Nienke af, en omdat ik geen auto had moest ik haar lopend naar het station brengen. Op de terugweg liep ik hard, en daar was ik best tevreden over!
Toen ik ’s avonds mijn tas inpakte voor Pinkpop besloot Mack dat hij mee wou. (Dat is niet waar, ik heb hem zelf in m’n tas gezet.)

Dit is het weekoverzicht alweer! De vrijdag en zaterdag missen, want ik heb besloten om ook een Pinkpop-verslag te maken. Die komt morgen! Hieronder kan je de vlog van afgelopen week nog bekijken. Van Pinkpop komen er aparte dagvlogs!