Deze post is weer iets te laat, maar de week was wel heel erg leuk. Enjoy!

Zondag


Op zondag had ik mijn allereerste wedstrijd met Ylga. Onderweg er naar toe verbaasde ik me hoe vies de Jeep eigenlijk is. Het was een koudbloedwedstrijd in Markelo en ik deed mee aan het springen. We hadden één balk en dat kwam door een foutje van mij dus ik ben zeer tevreden met hoe het gegaan is! Toen ik na het rijden m’n cap af zette bleek dat m’n haar helemaal groen/blond geworden was. Wat!

Maandag

Op maandag heb ik de hele dag gewerkt en ’s avonds ging ik nog een keer naar Captain America: Civil War. Gewoon omdat het kan! Geen foto’s helaas…

Dinsdag


Dinsdags ging ik met een groep vrienden naar de nieuwe dierentuin in Emmen: Wildlands. Het was echt super gezellig! Na de dierentuin aten we bij de McDonalds en toen ik thuis kwam was de Record Store Day versie van Reapers, een single van Muse binnen!

Woensdag

Ook van woensdag heb ik geen foto’s gemaakt. ’s Ochtends zat ik bij B-FM, ’s middags ging ik naar stal en ’s avonds deed ik verslag van de dodenherdenking in Zutphen, op B-FM. 

Donderdag


Ik ging niet naar een grote stad op Bevrijdingsdag, maar ik bleef in Zutphen. We stonden met B-FM op het nieuwe bevrijdingsfestival in Zutphen en daar heb ik bijna de hele dag rondgehangen. ’s Avonds verfde ik mijn haar opnieuw. Het is nu eindelijk mooi paars!

Vrijdag


Op vrijdag werkte ik de hele dag, en na m’n werk ging ik lekker even langs stal. Ylga is nog steeds flink in de rui! Ook wist ze even niet meer hoe dat flemen nou werkt en stond ze een paar minuten lang debiele gezichten te trekken. Na het rijden kwam ik er achter dat mijn haarkleur matcht met een van m’n zadeldekjes!

Zaterdag


Eigenlijk heb ik de hele zaterdag in de B-FM studio gehangen. Collega Wim was jarig dus de hele studio was versierd.  Het was bloedheet in de studio, dus we gingen telkens even naar buiten tussendoor om af te koelen. Verder was ik voor het eerst weer op mijn longboard weggegaan. Leuke dag! 

Dat was mijn week weer!