Eeeeen weer eens een weekupdate! Deze week is vooral Ylga, maar ik deed ook wat verrassends met mijn haar…

Zondag

IMG_0375

De hindernis op de eerste foto lijkt niet heel erg hoog, maar voor mij was het toch een hele stap. Dit was namelijk de eerste keer sinds jaren dat ik weer echt gesprongen heb in de binnenbak. Het was 75 centimeter, en Ylga sprong het alsof het niets was, maar voor mij voelt het als een hele stap vooruit!
De tweede foto maakte ik omdat ik moest lachen om hoe debiel het er uit zag, een bruin hoofdstel en een zwart zadel…
Na het rijden ging ik nog even met Jasmijn naar buiten. Ze was zo blij!

Maandag

IMG_0376

Op maandag installeerde ik een nieuwe virusscanner op mijn laptop, en ik moest echt lachen om de opties bij de melding dat ik mijn computer opnieuw moest opstarten. ‘Volgende eeuw’ … wat??
Verder knuffelde ik met Mack. Wat een schatje is hij toch!

Dinsdag

Van dinsdag geen foto’s en als ik heel eerlijk ben weet ik ook niet echt meer wat ik allemaal gedaan heb…

Woensdag

IMG_0377

Toen ik op woensdag op stal kwam had ik eigenlijk helemaal geen zin om te rijden, maar uiteindelijk hebben Ylga en ik wat in-uitjes gesprongen. Voor het rijden at ik een muffin als lunch, en Ylga had ook wel zin in een muffin… Die kreeg ze niet, uiteraard!
Na het rijden moest Ylga even heel debiel liggen rollen en daarna heb ik met Jasmijn de buitenbak vlak getrokken. Jasmijn is er nog steeds van overtuigd dat ze jong en vitaal is, dus ze was heel blij dat ze dit mocht doen! Soms ging ze zelfs draven, maar dat leek mij dan niet zo’n heel strak plan.

Donderdag

Donderdag had ik niet echt een topdag dus het enige wat ik gedaan heb was binnen zitten en computeren. ’s Avonds ging ik nog naar B-FM en dat was het wel.

Vrijdag

IMG_0378

Op vrijdag had ik een vrij impulsieve actie. Ik heb namelijk mijn haar paars geverfd! Het is alleen niet helemaal geworden zoals ik hoopte dat het zou worden, maar ik zal er binnenkort nog een blogpost over schrijven.

Zaterdag

IMG_0379

En op zaterdag deed ik iets wat ik al heel lang wou doen. Ik ben met Ylga naar huis gereden! We gingen eerst naar een meertje in de buurt van mijn huis, en daarna zijn we gewoon even doorgereden naar mijn huis. Dat was best leuk om te doen!

En dat was mijn week alweer. Ik begin weer wat meer motivatie te krijgen voor het bloggen dus verwacht meer artikelen de komende tijd!!