Deze week heb ik vrij weinig foto’s gemaakt, maar ik had toch een leuke week!

Zondag

IMG_4979

Ik had best zin om te gaan paardrijden op zondag, maar Ylga liep helemaal niet lekker. Het rijden duurde dus niet lang en daarna ben ik snel weer naar huis gegaan. Toen ik zondagavond nog allemaal dingen wou doen, besloot mijn computer dat hij geen zin had.

Maandag

Maandag was ik best productief, al zeg ik het zelf. Ik heb er alleen geen foto’s van gemaakt… Ik ben naar de stad gegaan om mijn go pro camera om te ruilen en daarna heb ik vooral aan mijn blog gewerkt.

Dinsdag

IMG_5013

Ik wou de stof voor mijn green screen pas later halen, maar ik kon het niet laten. En tadaaaa! Mijn green screen is er! Ik moet nog wel een soort van stellage voor bouwen zodat hij zonder plooien kan hangen maar dat komt later.

Woensdag

IMG_5014

Eigenlijk had ik op woensdag nogal een baaldag want niets ging zoals ik wou. Mijn computer werkte absoluut niet mee en ik moest twee keer een systeemherstel doen voor ik eindelijk Premiere Pro en Photoshop weer kon opstarten… Ugh.

Donderdag

Ook donderdag ging niet helemaal zoals gepland. Ik kwam echt veel te laat uit bed en daarna ging ik met Emma naar stal. Ylga was echt niet te genieten maar later bleek dat ze de dag ervoor was ingeënt. Tja, als ze maarzo een naald in je steken, dan reageer je dat af op je ruiter. Thanks meid!
’s Avonds deed ik avondredactie bij B-FM maar daar was vrij weinig te doen voor mij omdat er maar twee studiogasten waren.

Vrijdag

Vrijdag heb ik de hele middag gewerkt, en na m’n werk was ik zo gaar dat ik de hele avond niets meer heb uitgevoerd. Oeps!

Zaterdag

IMG_5015

Toen ik zaterdag weer veel te laat wakker werd, wist ik gelijk dat dit niet mijn dag was. Ondanks dat ik écht geen zin had, ben ik toch naar stal gegaan (want anders staat Ylga wéér 3 dagen na elkaar stil) maar Ylga liep dus echt onwijs lekker! Tijdens het opzadelen probeerde ze een paar snoepjes uit mijn jaszak te stelen dus ze was telkens haar nek aan het stretchen, en daardoor was ze heerlijk los met rijden. Ik heb genoten, en ik doe sowieso vaker snoepjes in mijn jaszak!