Deze is -alweer- te laat maar alsnog een week overzicht!

Zondag

IMG_4656

Op zondag sliep ik eerst heerlijk uit. Ik had vandaag helemaal geen last van mijn rug dus ik vond het een onwijs goed idee om met Ylga te gaan springen. Toen ik ’s avonds ging werken vergat ik mijn pijnstillers in te nemen, en toen had ik spijt dat ik was gaan springen want mijn rug deed echt verschrikkelijk veel pijn. Verder schreef ik me ook in voor de BNN University, de radio kant. Ik ben benieuwd!

Maandag

IMG_4658

Ook maandag had ik nog onwijs last van mijn rug, zelfs met pijnstillers. Ik moest weer naar het saxion want we hadden de cursus van komende donderdag verplaatst naar vandaag. Ook werden er namen voor Jera On Air aangekondigd, een festival waar ik twee keer geweest ben maar tot nu toe vind ik het nog niet echt geweldig.

Dinsdag

IMG_4664

Op dinsdag ga ik nu dus altijd naar B-FM (wat ik daar precies doe vertel ik binnenkort in een blogpost). Ik voelde me onwijs productief want ik heb echt heel veel mensen gebeld voor de komende thema-uitzending. Joehoe! Daarna ben ik even naar stal gegaan, maar omdat ik nog steeds last van mijn rug had, heb ik niet gereden. Wel kreeg Tijgertje, de nieuwe stalkat, paardrijles. Ze zat als een koningin op Ylga, en als Ylga een stap zette voor een pluk hooi, schommelde ze lekker mee. Supercute!
Toen ik ’s avonds aan het werk was kreeg ik echt heel veel last van mijn buik, dus dat was wat minder.

Woensdag

Woensdag voelde mijn buik dus nog steeds niet helemaal goed, dus heb ik niets uitgevoerd. Ik ben ’s ochtends wel naar B-FM geweest, maar toen ik thuis kwam, kon ik niets anders doen dan op de bank liggen.

Donderdag

IMG_4682

Op donderdag had ik ineens onwijs veel tijd omdat ik dus niet naar Enschede hoefde, dus ik ben lekker naar stal gegaan. ’s Avonds deed ik avondredactie bij B-FM en daar heb ik me ook weer prima vermaakt. We waren zo goed bezig voor de volgende uitzending dat ik pas om half 10 naar huis ging ipv 9 uur.
Ook kreeg ik donderdag reactie van BNN, ze gaan me helaas niet uitnodigen voor de eerste pitch-dag. Jammer!

Vrijdag

IMG_4715

Op vrijdagochtend begon de ticketverkoop van de concerten van Adele. Ik heb van half 10 tot half 11 in de wachtrij gestaan, maar helaas geen kaarten. Maandag nog een poging! Donderdag had ik geen last van mijn buik meer, maar vrijdag kwam het toch weer iets op. Ik heb ’s middags niet paardgereden, maar ben vooral productief bezig geweest. ’s Avonds vierden we sinterklaas bij mijn oom en tante, en de Sint heeft me ook dit jaar weer goed verwend! Ik heb drie boeken (The Rule Of Thoughts van James Dashner, City Of Fallen Angels van Cassandra Clare en The Bane Chronicles van Cassandra Clare), bordjes die matchen bij mokken en schaaltjes die ik al eerder had gekregen, een tijdschrift en heel veel chocola gekregen.

Zaterdag

IMG_4716

Zaterdag was echt onwijs leuk, ik stond best vroeg op (half 9) want ik wou heel graag de livestream van Air & Style Beijing kijken, een snowboard competitie. Mijn top-favoriet (StÃ¥le Sandbech) heeft helaas niet gewonnen, maar mijn tweede favoriet (Maxence Parrot) wel! Om half 1, toen de competitie was afgelopen, ben ik naar stal gegaan. Een stalgenoot ging met haar komende lease-paard oefenen bij de achterburen omdat haar dochter daar in de les gaat rijden met hem, en ze vroeg of ik mee wou met Ylga als steun voor Amigo. Dat wou ik uiteraard wel, want de bak daar is echt heel erg groot! Als je een bak met veel spiegels hebt, dan maak je uiteraard even een mirror-selfie met je paard…
Toen ik naar huis ging van stal bleek de band van mijn fiets voor de 3e keer in 10 dagen lek te zijn, dus mijn vader heeft me opgehaald. Verder waren mijn nieuwe Dr. Martens binnengekomen bij de winkel, dus die heb ik gelijk opgehaald. Ik ben er zo onwijs blij mee!
’s Avonds bakte ik een chocoladetaart voor mijn oom. Ik heb vorige week een nieuwe boekenkast gekregen en mijn tante zei dat ze er niets voor wou hebben, maar mijn oom wou graag een chocoladetaart. Dus hij kreeg een chocoladetaart (ook gelijk voor zijn verjaardag!). Om half 12 was hij eindelijk klaar en kon ik naar bed…

En mijn vlog van afgelopen week: (De vlog van de week ervoor staat ook eindelijk online, daarvoor moet je even op mijn YouTube-kanaal kijken: KLIK)