Iets te laat, maar bij deze alsnog mijn Weekly Occupations! Ik had echt een onwijs leuke week, dus lees vooral verder!

Zondag

IMG_4311

Op zondagochtend (of eigenlijk begin van de middag) ging ik terug naar Zutphen vanuit Enschede. Ik had om kwart over twaalf de trein en ik was om half 2 thuis. Ik mocht weer heerlijk eerste klas reizen, dus klagen deed ik sowieso niet!
Rond 3 uur zijn we naar mijn oma gegaan voor haar 77e verjaardag. Het was heel gezellig, maar toen ik thuiskwam was ik helemaal kapot dus toen heb ik ’s avonds helemaal niets meer gedaan.

Maandag

IMG_4212

Op maandag maakte ik niet zoveel foto’s, want ik heb eigenlijk niet zoveel gedaan. ’s Middags ben ik naar stal geweest, en ik heb heerlijk gesprongen met Ylga. We zijn maar tot 65 cm gegaan omdat ik op een gegeven moment na een sprong verkeerd in het zadel kwam en dat ontzettend veel pijn deed in mijn rug. Omdat ik ’s avonds nog moest werken, besloot ik om niet hoger te springen.

Dinsdag

IMG_4312

Mijn dinsdag was echt onwijs leuk. ’s Ochtends had ik een gesprek bij Berkelstroom FM, het lokale radiostation. Vanaf volgende week dinsdag begin ik er als vrijwilliger!
’s Middags ging ik met Maaike naar Amsterdam voor het concert van Fall Out Boy. We zijn eerst Amsterdam zelf nog even in geweest, en rond half 7 waren we bij de zaal. We zijn gaan zitten, omdat we allebei nogal rugpijn hadden van het vele rondlopen en omdat we nogal laat waren hadden we sowieso geen goede staanplaatsen meer kunnen krijgen. Op de terugweg was de trein echt onwijs druk en het was even spannend of we wel thuis zouden komen, maar dat is gelukkig allemaal goedgekomen!
Het concert was echt onwijs gaaf, maar dat heb je eerder deze week al op mijn blog kunnen lezen! Mocht je het nog niet gelezen hebben: KLIK

Woensdag

IMG_4313

Op woensdag heb ik eigenlijk vrij weinig gedaan. ’s Ochtends begon de presale van het concert van 5 Seconds Of Summer dus ik heb bijna een uur met Emma zitten bellen omdat we samen gaan, maar allebei voor tickets gingen proberen. We hebben ongeveer 5x naar nieuwe tickets gezocht omdat we niet blij waren met onze plaatsen, maar nu hebben we toch nog best goede plaatsen! We zitten echt recht tegenover het podium, op de eerste ring!
’s Middags moest ik een paar uur werken, invallen voor een collega. Voor ik ging werken had ik een kleine lipstick-crisis, want welke moest ik op doen? Het is uiteindelijk Heroïne geworden. ’s Avonds ben ik nog even gaan paardrijden. Ondanks dat Ylga iets minder lekker sprong dan afgelopen maandag zijn we toch hoger gegaan, ik heb 80cm gesprongen! Aangezien Ylga maar 1,50 is, is dat al een hele hoogte en aangezien ik een tijd springangst heb gehad, was het voor mij ook erg spannend! Ik ben echt onwijs blij dat we het toch gedaan hebben!

Donderdag

IMG_4314

Donderdag had ik een lunch-date met Emma en Lotte. We gingen naar de nieuwe Subway in Zutphen en hebben daar bijna twee uur gezeten. Ik was om half 3 weer thuis, en toen had ik geen zin om nog naar stal te fietsen. Ik ben dus na het avondeten nog even naar stal gegaan. Ylga liep uiteindelijk best wel lekker!

Vrijdag

IMG_4315

Deze vrijdag was het tijd voor de eerste afscheidsshow van Destine én ik had mijn eerste chocoladeletter van het jaar! We zijn om 4 uur met de trein naar Zwolle gegaan. We zijn even de stad in geweest, omdat ik het nieuwe album van 5 Seconds Of Summer wou halen bij de Mediamarkt. Ze hadden namelijk een actie dat je er een gratis poster bij zou krijgen. Die wou ik wel! Ik had ook nog seizoen 4 van Suits en seizoen 6 van The Vampire Diaries in handen, maar die kon ik helaas niet meer meenemen. Toen we rond half 7 bij de zaal waren bleken we een van de eersten te zijn. We stonden dus front row, en aangezien ik mijn spiegelreflex mee mocht nemen kon ik hele mooie foto’s maken! Na de show ging ik op de foto met de bandmembers.

Zaterdag

IMG_4316

Eigenlijk wou ik op zaterdag naar stal gaan, maar vrijdags had een vriendin geappt dat ze op zaterdag haar verjaardag zou vieren, dus daar ben ik uiteraard heen geweest. Ik heb er geen foto’s gemaakt, maar het was heel gezellig! Zodra ik thuis kwam zag ik dat de tickets van 5 Seconds Of Summer al aangekomen waren. Ik heb zoveel zin in het concert!
’s Avonds wou ik eigenlijk mijn vlog gaan editen en deze blogpost gaan schrijven, maar toen appte een vriendin of ik mee wou naar Dieka. Ik was daar nog nooit geweest, dus na even twijfelen heb ik besloten om maar gewoon mee te gaan. Het was onwijs gezellig, en ondanks dat het echt heel erg druk was heb ik best een leuke avond gehad! Omdat de wintertijd inging waren we om 2 uur thuis, anders waren we pas om 3 uur thuis geweest. Ik was dus best wel blij met dat extra uurtje!

Dit was mijn week alweer! Hieronder kan je mijn vlog nog bekijken, met onder andere beelden van de concerten én dat ik met Ylga 70cm spring!