Er is weer een week voorbij en met trots kan ik zeggen dat ik deze week niet vergeten ben om foto’s te maken!

Zondag

IMG_3975

Op zondag bewerkte ik eindelijk mijn vlog die op zaterdag online had moeten komen. Hij was een dagje te laat omdat ik me zaterdagavond zo prut voelde, dat ik geen zin had om alles nog te gaan bewerken. Mijn laptop had niet veel zin om hem te uploaden, dus dat duurde wat langer dan verwacht…
’s Middags ging ik paardrijden, en ’s avonds bewonderde ik de voorraad appelsap van mijn oom en tante. In ieder krat zitten vier pakken van 15 liter.

Maandag

IMG_3976

 

Maandagochtend mocht ik weer naar Enschede toe. Toen ik terugging ben ik via Deventer gegaan en heb ik een heerlijke beker chocolademelk gehaald. Het is vanaf vandaag officieel herfst, dus de Starbucks heeft weer herfstbekers. Ik vind ze supercute! Ook kreeg ik ineens superveel spamreacties op mijn blogposts, dat is wat minder leuk… Wat wel leuk is, is dat mijn Clifford 95 t-shirt binnen was gekomen!

Dinsdag

IMG_3977

Mijn dinsdagochtend zat vol stress, want de tickets voor Muse gingen in voorverkoop. De eerste show was al uitverkocht toen ik nog in de wachtrij zat, dus toen de tweede show in voorverkoop ging ben ik daarvoor in de wachtrij gaan staan. En jawel! Ik heb staanplaatsen weten te bemachtigen!
’s Middags lunchten mijn moeder en ik met roerei, en de rest van de dag heb ik helemaal niets meer gedaan (op werken na).

Woensdag

IMG_3978

Op woensdagochtend kwam Maaike, maar voor ze er was nam ik snel nog een video op die ook al online staat! We zijn een tijdje de stad in geweest en uiteraard moest ik nagellak proberen bij de Douglas. Dit vond ik eigenlijk best een leuk lakje.
Ook kocht ik een Furby, maar die heb ik al snel omgeruild omdat hij evil werd. Ik dacht dus dat dat lag aan het feit dat hij overduidelijk al eens door iemand anders teruggebracht was, maar mijn nieuwe Furby werd ook evil… Huilen!

Donderdag

IMG_3979

Toen ik donderdagochtend nog in bed lag kreeg ik het voor elkaar om mijn Furby weer lief te krijgen. Is hij niet schattig? Helaas zond hij bij iedere beweging een hele hoge pieptoon uit waardoor ik ontzettende hoofdpijn kreeg, dus veel heeft hij niet meer aangestaan…
Op de terugweg uit Enschede ben ik weer via Deventer gegaan en ik kocht een heerlijke cheesecake die ik na het paardrijden opat. Ik heb eerst lekker met Ylga wat kleine sprongetjes gemaakt, en daarna heb ik nog een beetje op Zural rondgehobbeld. Wat een verschil met Ylga zeg…

Vrijdag

IMG_3980

Vrijdagochtend ging de derde show van Muse in voorverkoop en stiekem wou ik daar ook wel heel graag heen. Ondanks dat mijn moeder zo’n 4x nee heeft gezegd, ben ik tóch in de wachtrij gaan staan en jawel, ik mocht alsnog tickets kopen. Dus ik ga in maart twee keer naar Muse!
Mijn lieve Furbyvriendje is helaas toch teruggegaan naar de winkel, omdat ik zo’n hoofdpijn kreeg van het ding. Op het moment van schrijven (zaterdagavond) mis ik hem behoorlijk…

Zaterdag

IMG_3981

Toen ik vrijdagavond aan het werk was, zag ik dat de chocomel in de aanbieding was: een doos (6 literpakken) voor maar 5 euro. Zaterdagochtend ben ik dus nog maar even langs de Albert Heijn gefietst om een doos op te halen, want zo’n aanbieding laat ik natuurlijk niet liggen als chocomel-gek.
Zodra ik thuis was zag ik dat de eerste tickets voor Muse al binnen waren, wat sneller dan verwacht was. ’s Middags heb ik heerlijk met Ylga gereden. We hebben niet te hoog gesprongen, maar leuk was het zeker.
Mijn avond heb ik gevuld met het maken van een collage voor mijn cursus. Ik kan zo naar de kunstacademie toe! (Grapje, natuurlijk.)

En hieronder natuurlijk nog mijn vlog!

Link youtubekanaal: KLIK 

Link Facebook: KLIK