weekly occupations thumbnail

Er is weer een week voorbij, en ik moet zeggen dat ik niet zo heel veel gedaan heb. Tenminste, ik heb weinig foto’s gemaakt, dat sowieso…

Zondag

IMG_3859

Zondagochtend begon mijn dag in de stallen. Ylga was weg met de koets, dus zodra ik de stallen af had heb ik even een rondje op Ylinda gereden. Ik had alleen al heel snel besloten dat Ylga toch fijner rijdt…
’s Avonds moest ik werken van 6 tot 9, en meer heb ik niet gedaan.

Maandag

Op maandag heb ik geen foto’s gemaakt want dat was ik vergeten. Maar ik ging voor het eerst naar het Saxion in Enschede voor mijn oriĆ«ntatiecursus. Het voelt een beetje dubbel want aan de ene kant ben ik onwijs blij dat ik het huis uit kom en ben ik benieuwd of er wat verrassends uit komt. Aan de andere kant weet ik ook al wel dat er weer journalistiek uit gaat komen en de kans dat ik volgend jaar de studie Media, Informatie en Communicatie ga doen is vrij groot.
’s Avonds werkte ik weer een paar uur en that’s it.

Dinsdag

IMG_3909

Dinsdagochtend besloot ik dat het tijd was om mijn blog te verhuizen naar een eigen domein, en daar ben ik een groot deel van de middag mee bezig geweest. Ik ben ook nog even gaan paardrijden, maar Ylga had er vrij weinig zin in dus het was een kort ritje. Ylga was niet de enige die er geen zin in had, Mini lag languit in zijn wei want hij heeft ook zo’n zwaar leven…

Woensdag

IMG_3910

Woensdag was echt een onwijs leuke dag. ’s Ochtends werkte ik snel nog even aan mijn blog en vond ik een thema dat voldeed aan mijn verwachtingen. Om half 11 ging ik met Maaike naar Arnhem. We zijn eerst de hele middag de stad in geweest en hebben we onder andere de Primark leeggekocht en ’s avonds gingen we naar de bioscoop. We zijn naar een marathon voorstelling van The Maze Runner en The Scorch Trials geweest. The Maze Runner hadden we allebei al meerdere keren gezien, maar wat was The Scorch Trials vet!

Donderdag

IMG_3911

Donderdagochtend versliep ik me een half uur, waardoor ik iets te laat in Enschede was. Toen ik in de trein zat zag ik dat Muse een show in de Ziggo Dome had aangekondigd. Ik werd snotverkouden wakker, dus toen ik thuis kwam ben ik op de bank geploft en ben ik daar de rest van de avond blijven liggen. ’s Avonds wou ik eigenlijk mijn vlog gaan editen maar ik vertoonde vlogedit-ontwijkend-gedrag en maakte ik wat foto’s van de zonsondergang.

Vrijdag

IMG_3900

Toen ik vrijdagochtend wakker werd dacht ik dat het einde van mijn verkoudheid weer in zicht was. Ik ben lekker gaan paardrijden en ’s avonds heb ik weer even gewerkt. Ik moet zeggen, dat was wel een uitputtingsslag want alles deed me ’s avonds zeer.

Zaterdag

IMG_3912

Op zaterdag werd ik rond half 12 wakker aangezien ik bijna de hele nacht wakker gelegen heb. Ik wou graag naar stal gaan, maar aangezien mijn verkoudheid toch nog even doorzette ben ik de hele middag op de bank gaan liggen.
’s Avonds gingen we barbecuen met de buren, en dat was erg gezellig, uiteindelijk was ik pas om 10 uur thuis.

Omdat ik dus zo verkouden was het laatste deel van de week, heb ik echt geen puf gehad om te schrijven en dus ook niet om mijn vlog te editen. Deze komt dus iets later, in een aparte blogpost. Sorry daarvoor!

Hoe was jouw week? Laat een reactie achter!