En nog een week voorbij! Ik werkte de laatste paar dagen en deed wat leuke dingen. Ook heb ik Weekly Occupations in een nieuw jasje gestoken!

Zondag

Zondag ging ik samen met Maaike naar Utrecht voor het concert van Asking Alexandria. We zijn eerst even de stad in geweest en om 4 uur kwamen we bij de zaal. Het was echt heel erg rustig, dus bij Motionless In White stonden we vooraan. Voor Asking Alexandria waren we naar achteren gegaan, waar we het ook prima konden zien! Doordat Asking Alexandria maar drie kwartier speelde, waren we netjes op tijd thuis.
Artikel zondag: Weekly Occupations #20

Maandag

Maandag had ik vrij omdat ik dus naar het concert geweest was. Ik heb een poging gedaan productief bezig te zijn door te schrijven voor mijn blog, ik heb geprobeerdĀ om mijn bureau op te ruimen en ik heb wat Noors geleerd.
Artikel maandag: Lp of cd?

Dinsdag

Dinsdag had ik ook vrij, wat ik wel fijn vond. Ik ben verder gegaan met het opruimen van mijn slaapkamer, die nu weer heerlijk schoon is en ik heb boodschappen gedaan met mijn moeder. Dit is ook het enige waar ik een foto van gemaakt heb.
Artikel dinsdag: MAC Lipstick: Flat Out Fabulous

Woensdag

Woensdag mocht ik weer werken en na mijn werk ben ik lekker gaan paardrijden. Ylga vond dat helaas een wat minder goed idee. Toen ik weer thuis kwam zag ik een email dat mijn iPod weer terug was bij de BCC dus het enige wat ik ’s avonds heb gedaan is muziek op mijn iPod zetten.
Artikel woensdag: Talen leren: een minpunt

Donderdag

Donderdag ben ik na mijn werk verder gegaan met het volstoppen van mijn iPod en daarna ben ik naar kennissen van mijn ouders geweest want hun dochter was geslaagd. Taart! Deze selfie maakte ik op de fiets want ik vind die lipstick (MAC Flat Out Fabulous) echt helemaal geweldig. Op de terugweg kwamen we langs de tennisbaan waar mijn vader aan het tennissen was, dus gingen we even kijken.
Artikel donderdag: Tag Thursday: De Concert Tag

Vrijdag

Vrijdag heb ik geen foto’s gemaakt, en dat komt eigenlijk doordat ik de hele dag heb gewerkt en daarna ben ik met Maaike naar Jurassic World geweest. Echt een geweldige film, maar het was wel jammer dat de mensen die achter ons zaten hun zoontjes niet hadden geleerd dat ze stil moeten zijn tijdens een film.
Artikel vrijdag: Mijn iPod is terug

Zaterdag

Zaterdag ben ik meegeweest met een paar stalgenoten naar een Haflingerwedstrijd. Ik ga vaker met ze mee als persoonlijke fotograaf, en dat is wat ik de hele dag gedaan heb. Foto’s maken. Na de crossles kwam ik tot de conclusie dat ik Ylga ga vermommen als Haflinger want ik wil ook crossen. Toen ik om half 5 weer op stal was heb ik snel gereden en daarna Ylga gedoucht want ze was meer stofdoek dan paard.
Artikel zaterdag: Vakantie