Mijn week was eigenlijk best saai. Ik heb vrij weinig gedaan buiten werken en ziek zijn. Lees verder als je wil weten hoe mijn week precies was! (alweer zonder foto’s sorry daarvoor)

Zondag:
Zondag scheen de zon. Daar was ik echt heel blij mee, dus ik ging naar stal om even lekker in het zonnetje te rijden. Helaas was de buitenbak zo hard bevroren dat ik het niet aandurfde om er te gaan rijden. Helaas werd het dus door de ramen van de binnenbak genieten van de zon… ’s Avonds moest ik werken, en het was de eerste keer sinds weken dat ik weer op een avond mocht werken. Het was heel gezellig en ik heb lekker gewerkt.

Maandag:
Dat was dus de dag dat ik ziek werd. Het was nog niet zo’n ramp, ik had alleen wat keelpijn dus het viel nog mee. Ook maandag mocht ik werken, en voor iedereen die denkt dat werken in een supermarkt saai is, maandag werd het tegendeel bewezen. Eerst vloog er een vogel het magazijn in en aangezien wij een groot magazijn hebben was het een flinke jacht. Gelukkig is vogel (het was een merel) zonder veerscheuren weer buiten gekomen, via het noodluik in het dak. Ook was er een kar met zuivel omgevallen in de vrachtwagen, dus toen de deuren open gingen, kwam de yoghurt aan alle kanten naar buiten toe. Leuk! Verder heb ik aan mn studie gewerkt en mn vader had erwtensoep gemaakt. Heerlijk!

Dinsdag:
Qua keelpijn was dit echt de ergste dag. Ik ben ’s nachts twee keer wakker geworden omdat mijn keel zo’n pijn deed dat de tranen over mn wangen stroomden. Met een paar glazen water werd dit gelukkig weer wat beter. Dit betekende dus ook dat ik de hele dag nauwelijks kon slikken en ik heb met (te) warme dranken geprobeerd om mijn keel enigszins te verdoven. Dit werkte best goed. ’s Middags ben ik met een vriendin naar stal geweest en hebben we Ylga even buiten gezet. Ze was dolblij buiten te zijn en heeft dr benen uit d’r lijf gelopen.

Woensdag:
Op dinsdagavond begon ik al heel veel te niezen, en dat was het teken dat het bergafwaarts ging met mijn gezondheid. Dit bleek de juiste conclusie te zijn, want op woensdag voelde ik me echt een vaatdoek. Ik ben wel gewoon gaan werken want ’s ochtends dacht ik niet dat het heel erg zou zijn. Ik was niet blij want ik voelde me prut, de klanten waren niet blij want ik kon nauwelijks praten en de teamleiders waren niet blij want ik werkte (iets) te langzaam. Janken.
’s Avonds ben ik met mijn ouders meegegaan naar mijn oom en tante en het verbaasde me dat ik het tot 12 uur heb volgehouden. Na het eten lag ik al bijna slapend op een stoel maar ik heb het overleefd.

Donderdag:
Aangezien ik me nog steeds vrij belabberd voelde, ben ik heel even naar stal geweest. Ik denk dat ik een recordtijd neergezet heb, want na een half uur was ik klaar en kon ik weer naar huis. Mijn moeder was zo lief even mee te gaan want ik durfde het niet aan om auto te rijden. Verder heb ik zitten leren en ik ben om half 10 naar bed gegaan. Geen grapje.

Vrijdag:
Nu ging het werken gelukkig een stuk beter.  Toen ik thuis kwam van werk heb ik eerst even tv zitten kijken en daarna ben ik aan mijn leerwerk gegaan. ’s Avonds ben ik even naar stal gegaan en toen heb ik Ylga weer even laten rennen. Beest moet tenslotte toch beweging krijgen.

Zaterdag:
Dit was ronduit een kutdag. Ik ga er niet teveel over uitwijden, maar alles stapelde bij elkaar op en zaterdag kreeg ik de laatste druppel. Het resulteerde in een huilbui toen ik nog op Ylga zat en het liet zien dat ik ontzettend lieve stalgenootjes heb want ze vingen me ontzettend goed op.

Hoe was jou week? Laat een reactie achter! 🙂