Afgelopen week ben ik weer fanatiek begonnen met bloggen, en ik heb er weer superveel zin in! Benieuwd wat ik deze week gedaan heb? Dat lees je hier!

Op zondag ben ik zeiknat geregend. Ik moest op de fiets naar stal omdat mijn ouders de auto nodig hadden, en op de terugweg regende het dus echt keihard. Mijn ondergoed was nat. Mijn paardrijles ging daarentegen wel heel goed, dus dat is een pluspunt.

Maandag was ik vrij van mijn werk. Ik ben ’s middags heerlijk gaan paardrijden. Het waaide ongelofelijk hard, dus Ylga wou absoluut niet de binnenbak in, omdat de wind daar best hard tegen aan slaat. Ik ben dus buiten in de blubber gaan rijden, en dat was best leuk!
 photo IMG_2266_zpseerc5ity.jpg

Op dinsdag heb ik wel gewerkt, en ’s middags heb ik de hele middag op de bank gelegen. ’s Avonds ben ik toch nog even naar stal geweest, maar het waaide veel harder dan op maandag. Ylga vond het ook niet zo leuk om in de buitenbak te rijden, want een van de baklampen en de schutting die naast de bak staan vielen bijna om. Kort ritje dus!
 photo IMG_2268_zps5npy2qke.jpg
Artikel dinsdag: Een dag met Marleen #2

Op woensdag heb ik wederom gewerkt, en heb ik ’s middags wederom niets gedaan. ’s Avonds ben ik weer even naar stal geweest, maar ik heb alweer heel kort kunnen rijden omdat het keihard aan het hagelen was. Dat geeft ook niet zo’n lekker geluid op de binnenbak, dus Ylga was op het randje van paniek. Bij het afzadelen vond ze de hagel toch wel heel erg interessant dus die zijn we maar even gaan onderzoeken.
 photo IMG_2271_zpsjvnp2twq.jpg
Uiteindelijk besloot ze dat de hagel toch wel erg spannend was, mede omdat het nog steeds hagelde en deze op haar rug terecht kwam en gingen we heel snel de stal weer in!
Woensdag was tevens de dag dat ik Ylga alweer zes jaar huur! De tijd vliegt als je het leuk hebt.
Artikel woensdag: Ylga

Donderdag was ik alweer vrij, dit keer omdat ik zou gaan snowboarden in Neuss, maar dit ging niet door, waar ik heel erg van baalde. Ik heb mijn dag nuttig besteed door weer met DUO te bellen en daarna ben ik naar de stad gegaan. Ik heb eindelijk het nieuwe album van Tokio Hotel gekocht!
 photo IMG_2272_zpste9oizny.jpg
Artikel donderdag: April doelen

Op vrijdag heb ik ’s ochtends gewerkt, en ’s middags ben ik nog lekker weer even naar stal geweest. Dit wel nadat ik eerst anderhalf uur geslapen heb. Ik had niet veel tijd dus ik heb niet gereden, maar Ylga mocht even lekker in het zonnetje buiten staan.
 photo IMG_2275_zpsm4qzwuo0.jpg
Artikel vrijdag: Zomertijd

Op zaterdag heb ik ook weer ’s ochtends een paar uurtjes gewerkt, en ik was blij dat ik om 12 uur naar huis kon. Wat een drukte! ’s Middags ben ik weer lekker naar stal geweest en heb ik met een paar stalgenoten tuig in zitten vetten. Ik heb drie hoofdstellen en twee zadels, maar na m’n hoofdstellen en laarzen was ik er wel klaar mee. De zadels doe ik een andere keer wel!
Helaas heb ik hier geen foto’s van gemaakt, maar gezellig was het zeker! Daarna heb ik nog lekker met Ylga een stukje gereden die echt ontzettend druk was.
Artikel zaterdag: MAC Lipstick: Diva