En alweer een week voorbij! Deze week was voor mij best saai, lees hier waarom.

Zoals jullie in mijn vorige Weekly Occupations hebben kunnen lezen ben ik zaterdagavond ziek geworden. Daarom heb ik zondag en maandag helemaal niets gedaan. Maandagochtend om half 7 werd ik wakker gebeld dat ik moest werken, want mijn ziekmelding was blijkbaar niet goed doorgekomen. Heel leuk.
Beide dagen heb ik niets anders gedaan dan op de bank hangen en een beetje knutselen. Voor de bruiloft van een stalgenoot ben ik roosjes aan het maken, om de paarden die meelopen voor de koets en in de escorte te versieren.
 photo IMG_2185_zps0ahs72ol.jpg

Dinsdag ben ik wel weer gaan werken, maar eigenlijk alleen omdat ik ’s middags naar stal toe wou. Werken was geen slim idee, maar tegen 12 uur ging ik me gelukkig beter voelen. ’s Middags ben ik dus toch nog maar even naar stal geweest!
 photo IMG_2189_zps5xhyygik.jpg

Op woensdag voelde ik me weer helemaal fit. Na mijn werk heb ik mijn vader geholpen met de keuken installeren. Dat was echt heel leuk om te doen. ’s Avonds ben ik nog even naar stal geweest. Ik heb maar heel even gereden omdat mijn maag het toch nog niet zo’n goed idee vond.

Donderdag heb ik ook weer gewerkt. Ik was ’s Ochtends vrij en heb heerlijk in bed gelegen. Om twee uur mocht ik al weer naar huis, en toen heb ik mijn vader weer wat geholpen, heb ik even tv gekeken en ben ik voor het eten snel nog even naar stal geweest. Ik had niet veel tijd om lang te rijden, maar toch heb ik lekker een paar rondjes kunnen maken. Heerlijk relaxed!
 photo IMG_2199_zpsggrwmnht.jpg

Mijn vrijdag was behoorlijk lang. Ik heb van half 9 tot half 5 gewerkt, en ben vervolgens het huis niet meer uit geweest. Ik was echt helemaal kapot!

Op zaterdag ben ik met Maaike naar Amsterdam geweest, voor het concert van Sleeping With Sirens en Pierce The Veil! We waren om 2 uur in Amsterdam, en zijn eerst nog lekker de stad in geweest voor we naar de zaal gingen. Het concert was echt supergaaf! Ik was om kwart over 1 thuis en ben gelijk helemaal kapot in bed gevallen.
 photo IMG_2232_zps7guqvspy.jpg