Mijn Weekly Occupations is iets te laat. Waarom, dat kunnen jullie hier lezen.

Zondag

IMG_5078

Mijn zondag was echt heerlijk. Ik heb lekker lang in bed gelegen, en rond 3 uur ben ik op mijn longboard naar mijn oma gegaan. We hebben daar met de hele familie gegeten omdat mijn opa twee dagen daarvoor jarig geweest zou zijn.
’s Avonds ging ik met mijn vader naar een van mijn favoriete bands: De Staat. Ik heb echt een geweldige avond gehad!

Maandag

IMG_5079

Maandag begon mijn dag vroeg. Ik was om 9 uur op stal om de stallen uit te mesten aangezien de staleigenaar op vakantie was. Om 10 uur moest ik bij de cesar therapeut zijn, voor mijn rug. Ik moest dus flink doorwerken. Op de foto zie je Jasmijn en Mini naast elkaar staan. Die twee zijn, ondanks het verschil in hoogte, dikke vriendjes geworden!

Dinsdag

IMG_5042

Dinsdag heb ik niet heel veel foto’s gemaakt. Hier zie je de neus van een van de Fjorden die water aan het drinken is. Eerst stonden ze met z’n tweeën tegelijk te drinken, maar daar heb ik geen foto van kunnen maken.

Woensdag

IMG_5080

Ook op woensdag was ik weer op tijd klaar met de stallen, dus toen ben ik met Ylga in de buitenbak gaan rijden tot het tijd was om de rest van de paarden weer binnen te zetten.
Arme Bruno was kreupel, dus ik heb een kwartier met hem in de regen gestaan om zijn zere been af te koelen.

Donderdag

IMG_5081

Wat kunnen die paarden toch heerlijk onschuldig kijken. Ylga was mij in de gaten aan het houden op de eerste foto, en op de foto ernaast zie je Gregor. Die was lekker aan de stroomdraad (waar momenteel geen stroom op staat) aan het trekken en toen ik zei dat dat niet mocht keek hij me heel onschuldig aan. “Ik zweer je! Die draad klapte zelf heen en weer!”
Toen ik thuis kwam las ik dat Alan Rickman overleden was, en dat raakte me wel. Wat een fantastische acteur was dat. (En hoofd van mijn Hogwarts afdeling!)
’s Avonds zat ik weer bij B-FM. De koekjes waren me de hele avond aan het roepen. Het leven is oneerlijk.

Vrijdag

Eigenlijk was vrijdag precies hetzelfde als alle andere dagen. Ik heb gewoon geen een foto gemaakt! ’s Ochtends deed ik stallen, en ’s middags heb ik lekker op de bank gehangen.

Zaterdag

IMG_5072

Zaterdag heb ik ook geen foto’s gemaakt, behalve deze selfie. Ik vond mijn make-up best leuk! Ik had om 2 uur een rondleiding bij het aankomende AZC achter mijn huis, met wat collega’s van B-FM en omwonenden. Het was heel interessant om allemaal te zien!
’s Avonds wou ik mijn vlog gaan editen en toen kwam ik erachter dat wéér al mijn programma’s niet wouden opstarten. Ik ben (nadat ik Wie Is De Mol had gekeken) de hele avond bezig geweest om het probleem op te lossen, maar dat is me dus niet gelukt. Vandaar dat deze blogpost later was… Sorry daarvoor!

Hieronder kunnen jullie mijn vlog van de afgelopen week nog kijken: