Door het vloggen vergeet ik nog wel eens foto’s te maken, dus de Weekly Occupations van deze week is niet heel lang, sorry daarvoor!

Zondag

 

Op zondag ging ik met mijn neefje en broertje naar de kermis. Het was echt onwijs leuk! ’s Avonds moest ik nog werken.

Maandag

 

Maandag had ik nogal een baaldag. Ik begon met het beschilderen van een schleich paard dat ik goedkoop had kunnen krijgen en ik bakte een cake. ‘sAvonds moest ik weer werken.

Dinsdag

Op dinsdag ontdekte ik deze onwijs leuke teashop in Zutphen, waar ik afgelopen week ook een artikel over heb geschreven op mijn blog. ’s Middags ging ik nog naar stal, maar hier heb ik geen foto van.

Woensdag

 

Op woensdag vergat ik geen foto te maken van het paardrijden. Ik heb gesprongen met Ylga, en dat ging best lekker. Verder heb ik echt helemaal niets gedaan…

Donderdag 

 

Donderdag ben ik sochtends eerst naar de markt geweest en smiddags ging ik even langs bij mijn oma. Toen ik thuis was heb ik op de bank gelegen met een kop thee en heb ik The Vampire Diaries gekeken. ’s avonds moest ik weer werken.

Vrijdag

  


Vrijdag ben ik naar de kinderboerderij geweest om geitjes te knuffelen, samen met Emma. Daarna heb ik heerlijk paardgereden, ik had weer gesprongen en het ging een stuk beter dan woensdag! ’s Avonds ging ik naar Emma toe en hebben we marshmallows geroosterd in de tuin.

Zaterdag

 

Zaterdag wou ik heel veel doen, maar kreeg ik uiteindelijk nauwelijks wat gedaan. ’s Middags heb ik een heerlijke buitenrit gemaakt met Ylga. ’s Avonds had ik nog mijn vlog ge-edit en heb ik tv gekeken.

De vlog van deze week kan je hieronder bekijken.

Voor mijn youtube kanaal: klik HIER