Vandaag voor de verandering een extra blogpost! Ik werd door Serah getagd in de New Year TAG en die besloot ik gelijk maar in te vullen!

Wat is het leukste dat je afgelopen jaar hebt gedaan?
Het leukste wat ik dit jaar heb gedaan is absoluut de reis naar Noorwegen. Dit heb ik volgens mij al 3 keer eerder gezegd, maar het was gewoon zo’n gave reis dat ik er nog steeds niet over op kan houden!

Wat ben je anders gaan doen met make-up afgelopen jaar?
Echt heel veel! Ik droeg nooit echt make-up, maar ik heb nu een paar oogschaduw paletten gekocht, ik draag lipsticks en zo nu en dan heb ik ook BB-cream op.

Wat was je favoriete liedje van afgelopen jaar?
Ooooh lastige vraag! Some Kind Of Heaven van Hurts is echt een nummer dat ik onwijs gaaf vind, maar ook Bunker van Balthazar staat hoog in mijn lijstje!

Wat was je favoriete trend van het afgelopen jaar?
Ik volg de trends eigenlijk niet echt, dus ik heb echt geen idee!

Had je goede voornemens en heb je je daar aan gehouden?
Dat heb je gisteren allemaal al kunnen lezen op mijn blog! Aan sommige voornemens heb ik me wél gehouden, maar aan sommige voornemens ook niet. Ook heb ik het talent om na een week mijn voornemens alweer te vergeten, dus of het nou zin heeft om ze op te stellen…

Waar kijk je het meest naar uit komend jaar?
SCHOOOOOOOOOOL! Ik kan niet wachten tot ik weer kan gaan studeren! Oh en ik wil ook absoluut terug naar Noorwegen!

Wat zijn je goede voornemens voor dit jaar?
Oké ik ga even mijn blogpost van gisteren opzoeken en ze gewoon maar kopiëren/plakken want geloof me, ik ben ze alweer vergeten.

  • Mijn leven leven
  • Mijn YouTubekanaal een serieuze richting geven
  • Naar school gaan
  • Les nemen met Ylga

Mijn blogpost met goede voornemens en allemaal uitleg erbij kan je HIER vinden!

Het heeft nu niet meer echt zin om nog mensen te taggen voor de New Year TAG, maar als je je geroepen voelt om hem toch nog in te vullen, doe het vooral!