Zoals heel veel andere mensen heb ook ik een bucketlist. Er staan niet heel veel spectaculaire dingen op, maar het is het toch zeker waard om er eens naar te kijken!

 1. 10 verschillende talen vloeiend spreken.
  Dit is dus echt een hele grote wens van me. Al sinds ik ontdekte dat er andere talen dan Nederlands bestaan, wil ik er meer leren. Het begon met een paar woordjes Duits, toen kwam Engels erbij. Frans heeft me nooit echt gelegen en in 5 havo heb ik ook Spaans gehad. En dan ben ik nu natuurlijk met Noors bezig. Ik wil dus ook echt 10 verschillende talen leren, dus niet Spaans en Italiaans of Noors en Zweeds, want dat lijkt gewoon heel erg veel op elkaar.
 2. Het Noorderlicht zien.Toen ik in Noorwegen was, was het natuurlijk hoog zomer. Dat betekend dat het gewoon nauwelijks donker wordt, ’s nachts. Het werd rond 2 uur ’s nachts donker, en om 4 uur werd het weer licht. Heel veel kansen om het Noorderlicht te zien, heb je dan niet natuurlijk. Het lijkt me namelijk onwijs gaaf om dit te zien en mee te maken.
 3. Emigreren
  Hier heb ik het ook al heel lang over. Ik wil naar een ander land om daar te gaan wonen. Ik heb me nooit echt thuis gevoeld in Nederland, dus ik kan niet wachten tot ik hier weg kan.
 4. Paardrijden in Noorwegen
  Ik heb het gevoel dat ik hier vrij weinig uitleg bij hoef te geven. En dan wil ik uiteraard wel op een Fjord.
 5. In een vliegtuig (simulator) vliegen
  Hier hoeft ook niet veel uitleg bij. Het lijkt me gewoon zo gaaf!
 6. Universiteit doen en afronden
  Ik wil echt heel graag na mijn HBO naar de universiteit. Ik moet zeggen dat ik voor mezelf best wat ambities heb, en universiteit is er daar één van.
 7. Lippiercing zetten
  Helaas mag dit pas als ik uit huis ben…
 8. ‘I see the lights through the rain’ laten tattooëren. 
  Deze lyric (waar dus ook mijn blognaam vandaan komt) betekend best veel voor me. Ik zou hem dus graag willen laten tattooëren, maar dat mag pas als ik uit huis ben… Even wachten nog dus!

Tot zover mijn bucketlist! Het is zoals ik eerder zei, niet heel erg spectaculair, maar ik vond het toch leuk om dit te delen op mijn blog. Ik hoop binnenkort te kunnen beginnen met het afstrepen van dingen, maar er zullen ongetwijfeld ook dingen bij komen.

Heb jij ook een bucketlist? Laat een reactie achter!