Ik hou van films, dus in deze post vertel ik jullie over mijn all time favoriete films.

1. Harry Potter
Als het gaat om Harry Potter kan ik niet één favoriete film aanwijzen. Ik vind alle films onwijs leuk en ik heb ze allemaal al minstens 10 keer gezien. (Op 7.2 na want ik ben het nog steeds niet eens met de dood van Fred Weasley.)
  

2. Pirates Of The Caribbean
Al vanaf de eerste keer dat ik deze film zag ben ik er echt helemaal gek op. Ik heb alle films al meerdere keren gezien en ik krijg er gewoon geen genoeg van.

3. The Avengers
Eigenlijk vallen hier alle films van Marvel onder, maar de film van The Avengers vind ik echt helemaal geweldig. De allereerste Marvel film die ik zag was Iron Man en sindsdien ben ik hooked.
  

4. Alice In Wonderland
Deze film had ik vroeger al op video, dus toen de nieuwe film uitkwam was ik uiteraard helemaal enthousiast. Op het moment van typen zit ik deze film dan ook te kijken. Ik moet toegeven dat ik alle films waar Johnny Depp in meespeelt geweldig vind dus dat was in de film van Alice In Wonderland mooi meegenomen.

5. Peter Pan
De film van Peter Pan heb ik op mijn iPad staan en ik kijk hem dus vrij vaak. Peter Pan vind ik echt de leukste Disney film, ondanks dat ik ze allemaal al wel eens gezien heb.