Eigenlijk zou ik hier een ‘nieuw op mijn iPod’ van moeten maken aangezien ik vooral nieuwe nummers hierin noem, maar oké. Bij deze: de nummers die ik de afgelopen tijd veel geluisterd heb, voornamelijk nieuwe nummers.

1. Nothing But Thieves – Itch

Dit nummer hoor ik regelmatig op 3FM en ik vind hem zó lekker! Verder ken ik eigenlijk (nog) niets van Nothing But Thieves maar dit nummer is in ieder geval echt heerlijk.

2. Bring Me The Horizon – Throne

Het is alweer een tijdje geleden dat dit nummer uitgebracht werd maar ik ontdekte hem eigenlijk pas toen hij eens op 3FM gedraaid werd. Uiteraard kon ik direct niet anders dan het nummer helemaal plat draaien!

3. 5 Seconds Of Summer – Fly Away

Toen ik dit nummer voor het eerst luisterde dacht ik dat mijn koptelefoon kapot was maar dat was dus niet zo. Ik vind het echt een heerlijk nummer en ik ben echt heel erg benieuwd naar het nieuwe album!

4. One Direction – Drag Me Down

Normaal zet ik dus altijd youtube-filmpjes bij de nummers die ik in HOMI heb staan, maar One Direction zorgt ervoor dat álle versies van dit nummer van youtube verwijderd worden. Dat wil niet zeggen dat dit nummer niet tof is, in tegendeel! Het is heel anders dan het One Direction dat iedereen gewend is, en dat vind ik er juist zo leuk aan.