Omdat ik al een tijdje niet geblogd heb vond ik dat het weer tijd word voor een nieuwe update. Bij deze: een update over de muziek die ik veel luister de laatste tijd.

1. John Newman – Come And Get It
Dit nummer werd in Noorwegen echt helemaal plat gedraaid dus soms hoorde ik hem wel vijf keer op één dag langskomen. Hierdoor is dit nummer een beetje de soundtrack van mijn zomer geworden en iedere keer als hij langskomt op de radio moet ik weer aan Noorwegen denken.

2. Enter Shikari – Slipshod
Vlak voor ik op vakantie ging was ik naar Jera On Air, en daar zag ik Enter Shikari. Die show was echt de beste die ik het hele weekend gezien heb, dus hun hele album luister ik op het moment non-stop. Dit nummer speelden ze als een-na-laatste en ik vond hem supergaaf!

3. 5 Seconds Of Summer – She’s Kinda Hot
5 Seconds Of Summer heeft eindelijk, na eindeloos teasen, hun nieuwe nummer online gezet en ik vind hem heerlijk! Het lijkt niet echt op de nummers van hun vorige album en ik vind dit een heel positieve verandering. Ik ben zo benieuwd naar het nieuwe album!

4. Hurts – Rolling Stone
Hurts heeft het tweede nummer van hun nieuwste album online gezet, en daar ben ik heel erg blij mee. Het is totaal anders dan Some Kinds Of Heaven en ik vind dat het wat meer in de stijl van hun vorige albums ligt. Ik vind dit echt een heerlijk nummer en ik kan niet wachten tot ik het nieuwste album, Surrender in handen heb. Helaas moet ik nog wachten tot oktober…

5. Years & Years – Desire
Ik heb al eerder een nummer van Years & Years in ‘Hot Op Mijn iPod’ gehad, maar ik heb eigenlijk nooit de tijd genomen om meer van hun muziek op te zoeken. Sinds een paar weken is het debuutalbum uit, en toen ik die luisterde kwam ik dit nummer tegen. Hij is allanger uit, maar wat een feestje! Het hele album van deze band is een feestje trouwens, echt een aanrader om eens te luisteren!