Het is alweer een tijdje geleden dat ik geblogd heb. Dit komt doordat ik mijn motivatie echt helemaal kwijt was maar die komt langzamerhand weer terug dus ik begin weer met schrijven! Vandaag een nieuwe Hot Op Mijn iPod. Sinds ik begin april het eerste artikel hierover schreef zijn de nummers/artiesten waar ik veel naar luister weer veranderd. Veel lees plezier!

1. Kendrick Lamar – King Kunta
Dit nummer vond ik in het begin dus echt verschrikkelijk maar toen hij megahit werd op 3FM en ik hem dus 10 keer per dag hoorde, begon ik het heerlijk te vinden. Wat een belachelijk goed nummer!

2. Years & Years – King
Ik ga echt belachelijk goed op dit nummer. Deze ken ik ook van 3FM en ik luister m tegenwoordig zo’n 10 keer per dag. Zonder grapjes. Sinds kort zit dit nummer ook in de playlist in de Albert Heijn dus minstens eenmaal per dag heb ik de neiging om door de winkel te dansen.

3. The Boxer Rebellion – Diamonds
The Boxer Rebellion ken ik nu een jaar denk ik. Diamonds is sowieso mijn favoriete nummer van hun en ik zou niet weten hoe vaak ik dit nummer geluisterd heb. Vorig jaar stonden ze op Pinkpop, toen ik er ook was. Helaas werd ik helemaal duizelig door de hitte en heb ik hun optreden gemist. Huilen!

4. Destine – Down And Out
Eind 2009 ontdekte ik (via 3FM ja) de band Destine. Ik werd groot fan maar aan het einde van 2012 kondigden ze een pauze aan. En ze zijn eindelijk terug! Ik heb ze ongelofelijk gemist en uiteraard was ik bij hun allereerste show sinds de break, vorige week. Dit nummer is de eerste single van het album en wauw, wat is die weer geweldig! Het is weer precies Destine, en het is tijd om dit album helemaal grijs te draaien.

5. Muse – Psycho
Het nieuwe album van Muse komt binnen een maand uit en ik kijk daar heel erg naar uit, al helemaal na het horen van de eerste twee singles. Psycho is mijn favoriet tot nu toe en ik kan echt niet wachten tot ik de rest van het album kan horen!