Het is weer zo ver! Vanavond ga ik eindelijk weer naar een concert. Ik ga naar All Time Low in de Tivoli Vredenburg, Utrecht, en ik heb er echt heel veel zin in! Maar wat neem ik nou allemaal mee naar zo’n concert? Je leest het hier!

1. Tickets.
Dat is toch wel het belangrijkste om mee te nemen! Ik check altijd minstens 3 keer of ik de tickets wel heb want het is natuurlijk ongelofelijk stom als je voor de zaal staat en je hebt je tickets niet.

2. Oordoppen.
Omdat het geluid bij sommige concerten vaak zo hard staat neem ik altijd oordoppen mee. Ik heb kleine in-ear dopjes maar ik heb ook standaard van die oranje dingen zitten, mocht ik een dopje kwijtraken. Soms is het helemaal niet nodig om oordoppen in te hebben, maar het is toch altijd wel fijn om ze mee te hebben!

3. Water.
Bij heel veel concertzalen checken ze tassen op eten en drinken, maar sommige zalen doen dat niet. Aangezien ik vaak naar dezelfde zalen ga weet ik of ik wel of geen water mee kan nemen. Vanavond ga ik naar dus naar Tivoli en daar is geen controle. Ik neem dus een flesje water mee voor na het concert, vooral omdat het drinken dat je bij de zaal zelf kan kopen superduur is.

4. Externe batterij.
Ik heb twee externe batterijen voor mijn telefoon. Als ik naar een festival ga neem ik ze allebei mee, maar vanavond neem ik er maar één mee. Het is altijd fijn om onderweg naar huis bereikbaar te zijn! Ook laad ik mijn telefoon goed op voor ik wegga.

Dit is meestal alles wat ik meeneem. Ik koop geen merch meer, dus ik neem ook niet meer zoveel contant geld mee. Daarnaast heb ik voor concerten een speciaal portemonneetje die echt superklein is en in mijn broekzak past. Ik ben namelijk altijd bang dat mijn portemonnee gestolen wordt.

Neem jij nog iets mee naar een concert dat ik niet meeneem? Laat het weten in een reactie!