Het was te verwachten, Pierce The Veil en Sleeping With Sirens samen op headline tour. Dat het een worldtour zou worden, had niemand zien aankomen. Op zaterdag 21 maart stonden de twee bands, die Issues meenamen als voorprogramma, in de Melkweg in Amsterdam. De show was met no-time uitverkocht, en iedereen keek er dan ook zeer naar uit.

Toen Issues het podium betrad, was de zaal net half vol. De band betrad het podium netjes op tijd en het handjevol mensen dat al in de zaal stond, was vanaf de eerste noot enthousiast. Ondanks dat tijdens de eerste paar nummers het geluid van de basgitaar en de drums veel te hard stond, wist Issues een goede show neer te zetten. Gelukkig was dit na het tweede nummer opgelost, en werd het feestje alleen maar beter.
 photo IMG_2212_zpsml3fotus.jpg

Sleeping With Sirens betrad het podium als tweede. De zaal was nu echt vol, en toen zanger Kellin Quinn het podium op kwam was het gegil oorverdovend. Ook hier stond de bas weer vrij hard, maar hier was het ook weer na een paar nummers opgelost. De lichtshow bij Sleeping With Sirens was echt geweldig, en ook deze band liet zien dat ze weten hoe ze een feestje bouwen.
Na een tijdje werden de ruige nummers onderbroken voor twee akoestische nummers, Roger Rabbit en een cover van de Goo Goo Dolls, Iris. Deze nummers werden perfect uitgevoerd door Quinn, die een enorm bereik heeft met zijn stem.
 photo IMG_2225_zpsvgzsybz9.jpg

Na nog geen uur spelen maakte Sleeping With Sirens plaats voor Pierce The Veil. Toen zij het podium op kwamen, was het duidelijk wie de echt headliner van de avond was, ondanks dat het een ‘co-headline tour’ is. De lichtshow is nog beter dan bij de voorgaande bands, en alles is gegeven om de zaal vakkundig af te breken, wat met gemak gelukt is. Vanaf het eerste nummer, ‘May These Noises Startle You In Your Sleep’, gevolgd door ‘Hell Above’, was het publiek helemaal los. Alle nummers werden luidkeels meegezongen en ook de moshpit ging maar door. Toen zanger Vic Fuentes om een circlepit vroeg, kreeg hij die uiteraard direct.
Als toegift speelde Pierce The Veil het nummer ‘King For A Day’, een samenwerking met zanger Kellin Quinn, die de band uiteraard op het podium vergezelde. Dit maakte een eind aan een geweldige avond, die veel mensen niet snel meer zullen vergeten.
 photo IMG_2241_zpsz1ul46zi.jpg