Mijn eerste vakantieweek zit er alweer op, maar ik heb echt een onwijs leuke week gehad! Daar lees je alles over in deze Weekly Occupations!

Zondag

  

Op vrijdag kreeg ik een appje van een vriendin van me of ik mee wou naar Pinkpop, want ze hadden een kaartje over. Daar zeg ik natuurlijk geen nee tegen, dus ik was de hele dag op Pinkpop! Helaas zonder Foo Fighters, maar wat was het leuk! Uiteraard heb ik een nieuw Pinkpop hoedje gehaald en toen we helemaal kapot waren van het vele staan hebben we een tijdje naast de Brand Bier Stage op het gras gelegen, naar Kovacs luisterend. Mijn ultieme hoogtepunt was OneRepublic! We zijn wat eerder weggegaan, maar dat was omdat Pharrell Williams niet echt interessant was.

Maandag

  

Maandag heb ik eerst lekker lang in bed gelegen want ik was best moe van Pinkpop. Vervolgens heb ik aan mijn blog geschreven en wat foto’s bewerkt die ik afgelopen zaterdag heb gemaakt op de Haflingerwedstrijd.
’s Middags ben ik nog even naar stal geweest, maar ik had weinig zin om te rijden dus mocht Ylga in d’r eentje aan het werk.
Toen ik weer thuis was van stal werkte ik mijn concertboek bij, die onderhand behoorlijk bol begint te staan! ’s Avonds haalde ik Merel op van het station maar de foto die ik van haar maakte voor deze blog was té debiel om er in te zetten.

Dinsdag

  

Dinsdag gingen Merel en ik eindelijk naar de Efteling! Het was voor ons allebei al heel lang geleden dat we er voor het laatst waren, en het was echt heel erg leuk. Helaas waren we niet de enigen die het plan hadden om naar de Efteling te gaan: er waren nog zo’n 100 schoolreisjes. Gelukkig gingen die om 3 uur weer weg dus toen konden we genieten van hele korte wachtrijen. Soms zo kort dat we in de attractie mochten blijven zitten!
We waren ook nog in de Carnaval Festival gegaan, en daar moesten we zo om lachen dat ik er een foto van gemaakt heb. Het Sprookjes bos was ook erg leuk en vermakelijk, daar hebben we volgens mij zo’n 2 uur in rondgelopen.

Woensdag

  

Woensdagochtend ging ik eerst naar de kapper, want dat was echt heel hard nodig. ’s Middags ging ik lekker naar Ylga, die helaas niet zoveel zin had om te rennen. Ze was heel erg schrikkerig, helaas. Toen ik thuis kwam bakte ik een taart voor mijn verjaardag en ’s avonds kwam Maaike, om de taart te proeven en we gingen nogmaals naar Jurassic World. Gelukkig zat dit keer de zaal niet vol met pratende kinderen.

Donderdag

  

Donderdag sliep ik heerlijk uit tot half 12. Ik heb nog een taart gemaakt, eentje waardoor de keuken íets minder rommelig werd dan de taart die ik op woensdag maakte. ’s Middags heb ik heerlijk gereden met Ylga, de laatste keer voor ik op vakantie ga! Ik ga dat beest weer missen…
Voor het avondeten maakte ik met mijn vader pannenkoeken. (Ik maakte het beslag, hij bakte de pannenkoeken.) Na het avondeten kreeg ik mijn cadeautje, een nieuwe handtas en kwam mijn familie. 

Vrijdag

 
Vrijdag gingen Maaike en ik voor de tweede keer naar Jera On Air. We kwamen om half 4 op de camping en ’s avonds hebben we leuk bandjes gekeken. 

Zaterdag

 
Zaterdag lagen we lang in de tent. We waren om 8 uur wakker en het festivalterrein ging om 11 uur pas open. We stonden frontrow voor Destine, die echt supervet waren en ook bij Enter Shikari en All Time Low stonden we bijna helemaal vooraan. Mijn hoogtepunt van het festival was sowieso Enter Shikari want wat waren die gaaf! Onze lunch bestond uit wafel en warme chocolademelk. Prima combi! 
Op het moment van schrijven zit ik bij de Starbucks op mijn trein naar huis te wachten. Ik weet niet of er de komende weken posts online komen omdat ik op vakantie ga!