Laatst zag ik een paar limited edition smaken van Tony’s Chocoloney en ik besloot de lemon cheesecake variant mee te nemen. Dit is wat ik er van vond.

De reep komt in een onwijs leuke wikkel. Ik vind de felle kleurtjes heel leuk en opvallend. Het is een melk chocoladereep met stukjes lemon cheesecake er in.

IMG_4015

Ik moet zeggen dat ik van de cheesecake zelf vrij weinig proefde, maar de lemon kon ik wel proeven. Het was niet heel aanwezig, en ook niet heel zuur of overheersend. Ik vond het best een lekkere reep maar ik denk niet dat ik hem vaker ga halen.

IMG_4016

Het leuke aan de Tony’s Chocoloney repen is dat ze geen normale breekvorm hebben zoals je gewend bent van de normale merken. De stukjes zijn allemaal verschillend in grootte en vorm en dat maakt de reep juist net weer wat leuker.

IMG_4017

Daarnaast heb ik geen idee hoelang deze reep in de winkel zal liggen aangezien het een limited edition is. Ik heb deze reep bij de Jamin gekocht. Daarnaast heb ik hem ook bij de Waar! gezien. Bij gewone supermarkten heb ik hem niet gevonden, dus je zult echt naar een fairtrade winkel óf een snoepwinkel moeten om een van deze repen te scoren. Ik weet niet meer precies hoe duur de reep was, maar ik denk rond de 3 euro.