Ik vond dat het weer tijd werd voor een shoplog. Ik heb echt belachelijk veel gekocht in de afgelopen maanden en dat laat ik allemaal zien in dit artikel!

 photo IMG_2553_zps8fpfxz8s.jpg
Naar zo’n soort blouse was ik echt al heel erg lang op zoek, maar iedere keer als ik er een vond was mijn maat er niet meer, of was het veel te duur. Deze was mijn maat én betaalbaar!

 photo IMG_2550_zpstvjw66sv.jpg
Ik draag vrijwel geen bandshirts meer, tenzij ik ze kan combineren in een leuke outfit. Zodra ik dit t-shirt bij het concert van 5 Seconds Of Summer zag hangen, wist ik direct dat het leuke combineren zou gaan lukken. Op de achterkant van het shirt staan alle tourdata.

 photo IMG_2549_zpsv8wngtt8.jpg
Bij Large vond ik een leuke tank-top van 5 Seconds Of Summer. Ik vind dit hele fijne shirts om te dragen als het buiten belachelijk warm is dus ik heb hem maar besteld.

 photo IMG_2557_zpspadchipe.jpg
Omdat ik dus heel veel bandshirts niet meer draag omdat ik ze gewoon niet meer leuk vind, of niet leuk kan combineren, heb ik nu ook echt een tekort aan t-shirts. Dit t-shirt kwam ik tegen toen ik in Deventer was, bij de Sting. Op de foto lijkt dit shirt wat meer grijs, maar hij is toch echt lichtblauw.

 photo IMG_2552_zps0n73ohrq.jpg
Ook bij Large vond ik deze broek van Captain America. Ik heb een S besteld, op basis van de maattabel maar uiteindelijk valt hij heel erg klein uit. Ondanks dat zit hij erg netjes en lekker dus heb ik hem maar gewoon gehouden. Ik ga er tenslotte toch niet mee de straat op!

 photo IMG_2556_zps3dxuoyjs.jpg
 photo IMG_2554_zpsswhpnowv.jpg
Laatst ontdekte ik dat een van mijn broeken helemaal dun geworden is op de kont, én ik had heel vaak het probleem dat ik gewoon geen broeken meer in mijn kast had hangen, dus heb ik twee nieuwe broeken gekocht. Ze lijken best op elkaar, maar ze zijn echt anders.

 photo IMG_2559_zpssfhrwxyb.jpg
Deze schoenen hebben jullie vast al wel eens langs zien komen op mijn blog. Ik draag ze dan ook heel vaak omdat ik er echt helemaal verliefd op ben. Het zijn de nieuwe Vans Classic Slip-Ons, Hawaiian Floral. Ze zijn er ook in het wit, en die wil ik zeker ook nog eens halen!

 photo IMG_2558_zpsxna2ffoe.jpg
Toen ik in Arnhem was voor een nieuwe MAC lipstick, kwam ik langs de Primark en ik kon het niet laten om er even naar binnen te gaan. Ik vond deze onesie voor slechts 7,50 (in de uitverkoop) en ik vond hem echt heel erg schattig dus ik heb hem maar meegenomen. Het is een Schotse Terriër!

 photo IMG_2560_zpsxxj5bjtm.jpg
Ik was al heel lang op zoek naar een mooie fedora, en op Boohoo.com vond ik er eindelijk een! Ik heb al wel ontdekt dat ik hem met fietsen niet op kan, want dan waait hij weg!

De volgende producten zijn al in reviews langsgekomen, maar ik vind dat ze toch nog een plekje in mijn shoplog verdienen!

 photo IMG_2517_zpseogme1aw.jpg
Deze lipstick is misschien toch wel mijn favoriet na Sin, MAC Diva! Hij lijkt heel erg op Sin maar is toch wat meer rood, daar waar Sin wat meer naar bruin neigt.

 photo IMG_2092_zps846f30b9.jpg
 photo IMG_2101_zps7d7a2375.jpg
Ik ben speciaal naar Arnhem gegaan voor een nieuwe lipstick, en ik kon het niet laten om er twee mee te nemen.
MAC Russian Red en MAC Cyber! Cyber draag ik eigenlijk vrij weinig omdat ik hem erg donker vind, en ik nog niet echt een mogelijkheid gevonden heb om deze te combineren met een leuke outfit. Russian Red heb ik vaak op naar mijn werk.

 photo IMG_2534_zpsayk2uer6.jpg
Toen ik in Deventer was laatst kwam ik ineens een Op = Op Voordeelshop tegen en daar vond ik dit W7 palette. Ik had er al veel over gelezen en wou dan ook heel graag zo’n palette hebben!