dr martens thumbnail

Zoals jullie misschien wel in mijn vlog gezien hebben, heb ik nieuwe Dr. Martens. Waar ik deze gekocht heb en hoe duur ze waren lezen jullie in deze blogpost.

Sinds een tijdje zit ik op Facebook in een Dr. Martens verkoopgroep en daar plaatste iemand de tip dat ze bij Scapino Dr. Martens verkochten voor maar 70(!) euro. Ik heb op de website gekeken, en jawel! Ze verkochten Pascal lak zwart, 1460 lak zwart en… 1460 cherry red! Mijn kleur! Helaas waren ze op de website allemaal uitverkocht, dus ben ik de volgende dag naar de Scapino in de stad gegaan om te kijken of ze daar toevallig nog een paar cherry red hadden liggen. Helaas, alleen lak zwarte… Wel mijn maat, dus als ik ze nergens anders kon vinden, zou ik deze misschien wel kopen.

IMG_3994

De volgende dag heeft mijn moeder voor me gevraagd bij de Scapino of ze niet toevallig uit een ander filiaal cherry red over konden laten komen. Ze hadden ze besteld, maar ze konden niet beloven dat ze echt binnen zouden komen. Ik heb toen ook nog even in Enschede gekeken of ze daar nog Dr. Martens hadden liggen, maar ook niet.

En op zaterdag kwam het verlossende telefoontje. De schoenen waren binnen! Ik heb ze direct opgehaald en ik ben echt helemaal verliefd. Wat een pareltjes!

IMG_3996

Ik ben echt helemaal verliefd op deze schoenen en ik ben zo blij dat ik ze heb kunnen kopen. Ondanks dat het ‘maar’ 70 euro was (voor Dr. Martens is dat dus ├ęcht goedkoop), was het alsnog een flinke aanslag op mijn bankrekening, maar ik heb absoluut geen spijt dat ik ze gekocht heb. Het enige puntje is dat het inlopen echt killing is voor mijn voeten, dus dat is niet zo’n pretje. Van mijn witte 1460’s weet ik dat ik er gewoon even doorheen moet, maar alsnog is het niet leuk. Op het moment van schrijven (twee dagen na aankoop) heb ik nog geen blaren, dus het is fingers crossed!

IMG_3995

Wat vind jij van mijn nieuwste aanwinst? Laat het in een reactie achter!