Het is alweer een tijdje geleden dat ik maand-doelen heb gedeeld op mijn blog. Voor juni had ik weer wat doelen opgesteld. Hierop ga ik vandaag terugkijken en ik ga vooruit kijken naar nieuwe doelen voor juli.

Als eerste: de doelen die ik voor juni opgesteld had.

  • Minder snoepen
  • vaker hardlopen
  • economie leren

Minder snoepen is absoluut gelukt. Ik heb láng niet zoveel chocola en koekjes gegeten als ik voorheen deed en dat voelt goed!

Vaker hardlopen is niet gelukt zoals ik wou, maar het is zeker gelukt. Begin deze maand heb ik nieuwe hardloopschoenen gekocht en ik heb nu zo’n acht keer hardgelopen deze maand. Dat is zeker meer dan ik de afgelopen maanden gedaan heb, dus ik ben tevreden!

Economie leren is ook gelukt. Ik heb volgende week een economietoets om aangenomen te worden op mijn nieuwe opleiding en ik ben hard bezig om alles te kennen. Dat gaat vrij goed!

En dan de doelen voor juli:

  • vijf kilometer hardlopen
  • productief zijn
  • Aangenomen worden op MIC

Momenteel zit ik met hardlopen op twee kilometer. Dat is al best goed als je nagaat dat ik begin deze maand gewoon op 0 begonnen ben. Eind juli wil ik op vijf kilometer zitten.

Ik hou er niet van als ik een dag verspil. De laatste tijd was het lastig om productief te zijn aangezien ik weer wat in een dip zat maar het gaat nu veel beter en ik wil de komende maand lekker productief zijn!

En dan het belangrijkste waarschijnlijk: aangenomen worden op MIC. Ik kan niet wachten tot ik weer naar school mag, dus aangenomen worden op deze opleiding is best een big deal!

Heb jij ook maanddoelen? Laat in een reactie achter wat jouw doelen voor juli zijn!