Zie dit artikel een beetje als een reactie op ‘dingen waar ik me aan erger’. Ik vond namelijk dat ik het niet alleen bij ergernissen kon laten!

1. Winter
Ik vind de winter dus écht leuk. Ik hou van de kou, sneeuw en ijs. Alles wordt er een stukje gezelliger op. Kerstdagen, oud en nieuw en vooral de houtkachel die op zaterdag en zondag aanstaat als ik helemaal verkleumd van stal thuis kom. Ik leef op warme chocolademelk en cup-a-soup en ik kan mijn warme dikke truien weer aan. Helemaal mooi! En de winter brengt vaak skiën. Dat vind ik dus echt helemaal geweldig om te doen.

2. Paardrijden
Sinds ik negen jaar oud ben rij ik al paard, en het is de enige sport die ik zo lang uitgehouden heb. Met de meeste sporten stop ik na een jaar altijd weer, maar hier mee dus niet. Sinds zes jaar rij ik op de Fjord Ylga, maar hier zal later nog eens een artikel over verschijnen.

3. Autorijden
Vroeger zag ik autorijden altijd als iets wat volwassenen deden en ik had nooit verwacht dat ik zelf ook achter het stuur zou mogen gaan zitten. Ergens kan ik nog steeds niet bevatten dat ik mag autorijden, en ik heb m’n rijbewijs al bijna 2 jaar.

4. Bergen
Zo lang als ik het me kan herinneren gaan we in de zomervakantie altijd naar de bergen toe. Ik ben onderhand al heel vaak in Oostenrijk geweest, en ik vind het er echt helemaal geweldig. Mocht ik ooit gaan emigreren, dan ga ik sowieso in Oostenrijk wonen, ergens in een dorp of stad in de bergen. Prachtig.

5. Treinreizen
Ondanks dat ik een hekel heb aan vertragingen, vind ik treinreizen echt heel erg leuk. Ik weet niet waarom het is, maar ik geniet er gewoon van om, als ik in een trein zit, naar buiten te kijken en gewoon even niets te doen. Daarbij ga ik er nogal filosofisch van nadenken, dus daarom neem ik vaak een notitieboek mee zodat ik alles kan opschrijven wat ik bedenk. Best interessant om terug te lezen!

Aangezien ik vrij weinig tijd had om dit artikel te schrijven, heb ik maar 5 punten opgeschreven maar natuurlijk vind ik veel meer dingen leuk!
Wat vind jij nou hartstikke leuk? Laat het achter in een reactie!