Image and video hosting by TinyPic

Nog een paar dagen en dan is 2014 alweer ten einde. Het jaar is omgevlogen, en het is tijd om terug te kijken op mijn hoogtepunten!

<!–more–v>

Als ik zo nadenk, is 2014 best een goed jaar geweest voor me. Na een spannende tijd was ik toch door naar het tweede jaar journalistiek, maar in oktober heb ik besloten om te stoppen met het volgen van colleges, en me helemaal te richten op het behalen van mijn propedeuse. Ik denk dat dit de beste beslissing van dit jaar geweest is, aangezien ik me veel relaxter voel.

Ook heb ik met Ylga mijn eerste wedstrijd buiten stalterrein gereden. Dit was slechts een paar honderd meter verderop en we gingen er gewoon lopend heen, maar het was wel een hele toffe ervaring, voor mij maar ook voor Ylga, aangezien zij het heel erg spannend vond!
Image and video hosting by TinyPic

Ook heb ik me met Ylga aangemeld bij een rijvereniging en door wekelijkse lessen gaan we steeds beter samenwerken! Verder heb ik op ‘Ylga-gebied’ goed leren springen: ik durf weer in galop aan te rijden! Dat vind ik best een prestatie van mezelf.

2014 was ook het jaar dat ik weg zou moeten bij Albert Heijn. Ze geven bijna nooit een vast contract uit, namelijk! Ik was best bang dat ik geen baan meer zou kunnen vinden aangezien ik toch al 19 ben. Die angst was totaal onnodig geweest, want ik heb toch een vast contract gekregen! Ik had echt niet blijer kunnen zijn.

Ook heb ik dit jaar twee van mijn favoriete bands live gezien, Arctic Monkeys (2x) en Motionless In White. Dit wil dus zeggen dat ik nu al mijn favoriete bands live gezien heb! Ergens geeft het best een raar gevoel.
Verder ben ik voor het eerst een vol weekend naar een festival geweest (Jera On Air) waar ik een ontzettend leuke tijd gehad heb. En ik ben voor het eerst (een dag) naar Pinkpop geweest!

Verder merk ik dat ik veel steviger in mijn schoenen sta. Zo durf ik op mensen af te stappen, en raak ik niet meer in paniek wanneer er een klant of klasgenoot tegen me begint te praten. Ik heb voor mijn studie interviews gedaan, waar ik helemaal alleen en met vrij weinig voorkennis naar toe gegaan ben.

Al met al kan ik zeggen dat dit een goed jaar voor me was. Ik ben trots en blij met wat ik bereikt heb, en ik kijk met goede moed naar 2015!