Morgen ben ik alweer jarig dus ik bedacht me dat het leuk zou zijn als ik een verjaardags wishlist zou maken.

Ik moet heel eerlijk zeggen dat dit een beter idee leek dan het uiteindelijk was, want ik heb eigenlijk helemaal geen idee wat ik voor mijn verjaardag wil.

Op 1. staat sowieso een koptelefoon van Beyerdynamic. Deze kan ik gebruiken in de studio bij B-FM maar ook thuis voor het monteren van m’n vlogs. Sowieso zijn over-ear koptelefoons veel fijner dan de on-ear koptelefoon die ik nu heb en eigenlijk nauwelijks nog gebruik.

Verder zou ik het eigenlijk niet weten. Ik heb gave Dr. Martens gezien die ik graag wil hebben, maar vraag ik sowieso niet voor mijn verjaardag. Daarnaast heb ik ook bij Large leuke schoenen gezien, maar dat is hetzelfde verhaal als de Dr. Martens. Verder heeft Large ook nog een gave Rammstein trui die ik al heel lang wil hebben, maar hij is net iets te duur om als cadeau te vragen van (bijvoorbeeld) mijn opa en oma, dus misschien van m’n verjaardagsgeld.

Dat is namelijk wat ik verder alleen gevraagd heb. Verjaardagsgeld. Ik heb mezelf al een cadeautje gedaan: een nieuwe ring. Ik had twee ringen maar ik ben ze allebei kwijt geraakt. Ik mistte het toch wel om een ring om te hebben, dus heb ik een nieuwe gekocht. Ik ben hier best blij mee!

Mocht je me nou heel graag een cadeautje willen geven, niet weten wat en hoopvol op deze post geklikt hebben… Zoek gewoon wat leuks en ik weet zeker dat ik er blij mee ben 🙂

Na mijn verjaardag zal ik een ‘verjaardags haul’ post maken, dan kunnen jullie zien wat ik daadwerkelijk gekregen heb!