Zoals jullie ongetwijfeld weten heb ik ook dit jaar geen school en werk ik ook vrij weinig. Daar komt komende week verandering in.

Als eerste zeg ik gelijk: nee, dit is niet fulltime voor de rest van het studiejaar bij Albert Heijn. Ik heb namelijk nog steeds niet heel veel zin om weer dag in dag uit daar rond te lopen, dat heb ik wel gezien na dat al zeven maand gedaan te hebben.

Ik ga namelijk gezellig de stallen uitmesten. De staleigenaar kan het de komende week niet zelf doen, en aangezien ik een van de weinigen op stal ben zonder werk of school, heb ik aangeboden om het te doen. Ergens vind ik het namelijk best leuk werk! Het is wel een nadeel dat de paarden in de binnenbak staan nu, en niet in de wei, want nu gaan ze in twee groepen. Dat betekend dat ik niet in één keer door kan werken, en daardoor ben ik veel later klaar dan wanneer de paarden gewoon in de wei staan.

Ik heb eigenlijk best wel zin om de komende week weer eens iets te doen dat niet naar een computerscherm staren is, en ik word er nog voor betaald ook. Win-win situatie! Wat ik komende week verdien gaat namelijk bij het geld voor een nieuwe camera waar ik makkelijker mee kan vloggen, én die mee mag naar concerten! Mijn spiegelreflex mag namelijk niet altijd mee omdat het gezien wordt als professionele camera dus dat is wel jammer.

Het mooie aan dat werk is, is dat ik ongeveer een uurtje (nu waarschijnlijk wat langer) bezig ben om alle stallen schoon te krijgen, en als ik wacht tot ik de paarden weer op stal kan zetten, kan ik mooi in de kantine gaan zitten met een boek, of mijn laptop. Dan kan ik ook mooi nog even productief zijn!