Een tijd geleden schreef ik een blogpost over waarom ik geen Spotify Premium nam. Hier is toch verandering in gekomen… Waarom lees je vandaag op mijn blog!

Mocht je het artikel over ‘waarom geen Spotify Premium’ nog niet gelezen hebben, klik dan even HIER.

Er is dus toch verandering in gekomen. Ik heb nu wel een betaald Spotify account en dat zit zo.

Sinds ik een radio-programma bij B-FM heb loop ik tegen het punt aan dat niet alle muziek die ik wil draaien in de database staat. We kunnen Spotify gebruiken, maar ik wil niet het risico lopen dat er Spotify reclames op de zender komen als ik eventjes niet oplet. Ik gebruikte dus nooit Spotify op B-FM.
Ook kwam ik er achter dat als ik Spotify op Sonos wil zetten, ik een betaald account moet hebben. Nou hebben we een betaald Deezer account met de hele familie, maar Deezer heeft niet alle muziek die ik wil luisteren en dat is een groot nadeel.
Verder loop ik tegenwoordig best veel hard (ook hier komt nog een blogpost over) en ik begon het best vervelend te vinden om ineens reclame te krijgen als ik lekker met de muziek mee rende. Als ik ga hardlopen heb ik namelijk wel mijn telefoon bij me maar niet mijn iPod en op mijn telefoon staat helemaal geen muziek. Alleen de Spotify app dus.

En toen kwam de aanbieding van 3 maanden Spotify premium voor 99 cent. Ik kon het niet laten en heb na Pinkpop mijn gratis Spotify account omgezet naar een betaalde. Tot nu toe bevalt het best goed maar ik weet niet of het zo goed bevalt dat ik er iedere maand 10 euro voor wil gaan betalen. Ik heb nog 2,5 maand om dat te gaan beslissen.

Het is nu zeker niet dat ik mijn iPod thuis laat. Als ik ergens heen ga (anders dan hardlopen dus) luister ik gewoon muziek vanaf mijn iPod Classic. Ik heb dat ding niet voor niets gekocht uiteraard!

Het is dus nog maar de vraag of ik Spotify Premium hou, maar voor nu bevalt het wel. Ik heb zelfs al een aantal nummers van Spotify op B-FM gedraaid!