De laatste tijd ben ik heel veel bezig met YouTube. Uiteraard mijn eigen kanaal, maar ook kanalen van andere mensen. Vandaag vertel ik over mijn favoriete YouTubers.

 1. Casey Neistat
  Ik moet toegeven: ik ken deze YouTuber nog niet zo lang. Een paar dagen zelfs nog maar. Sinds ik hem ontdekt heb, ben ik continue een vlog van hem aan het kijken.
  Casey woont in New York en hij maakt iedere dag een vlog. Maar niet een vlog van wat hij iedere dag precies doet, maar hij zoekt iedere dag een verhaal en daar maakt hij een vlog over. Echt onwijs leuk om te zien en eigenlijk hoop ik later ook zo te gaan vloggen. Helaas is mijn leven daar niet interessant genoeg voor.
  KLIK
 2. Bram de Wijs
  Ik volg Bram al een hele tijd op Twitter, omdat hij vroeger in Only Seven Left zat. En toevallig was dat een van mijn favoriete bandjes toen ik 15 was. Only Seven Left bestaat niet meer, maar Bram is wel gaan vloggen en dat doet hij zo onwijs leuk! Hij uploadt iedere week een video, en dat is dus ook niet een normale vlog, maar net zoals Casey vertelt hij er een verhaal mee.
  KLIK
 3. Croco Jill
  Ik ben Jill gaan volgen nadat ze me werd aangeraden toen ik op Twitter vroeg naar leuke YouTubers. Jill vlogt iedere dag, en op zaterdag en zondag komt er een extra video online. Ik vind het erg leuk om Jill haar video’s te kijken, maar zelf zou ik niet op deze manier gaan vloggen.
  KLIK
 4. OnneDi
  Dionne ken ik via het kanaal van Jill, aangezien ze vriendinnen zijn. Zij heeft elke zondag een weekvlog, elke dinsdag een gewone video en op vrijdag test ze een artikel, in Leuk of Meuk. Ik vind het onwijs leuk om naar haar video’s te kijken want ze heeft echt een eigen stijl.
  KLIK
 5. DIT WAS DOMIEN
  Dit is het kanaal van de 3FM DJ Domien Verschuuren. Iedere week uploadt hij een weekvlog, die hij heel leuk edit.
  KLIK

Dit zijn voor nu mijn favoriete YouTubers. Veel meer YouTubers volg ik niet, maar als ik nog eens nieuwe mensen ga volgen, zal ik zeker weer een blogpost erover schrijven.