Een datum die me sinds 2014 niet meer voorbij kan gaan is 21 december. Dat is namelijk de verjaardag van mijn blog!

IMG_2500

Ik moet zeggen, 21 december is de officiƫle verjaardag van mijn blog. In september 2015 heb ik Lights Through The Rain namelijk van een gratis WordPress domein verhuist naar een eigen domein, maar toch hou ik 21 december aan als verjaardag.

Ergens voelt het een beetje onwerkelijk. Dat het gewoon al TWEE jaar geleden is dat ik mijn blog opzette! Het is dan ook het langste dat ik ooit een blog volgehouden heb. Ik heb eerder blogs gehad waar ik gewoon hersenspinsels op plaatste, maar Lights Through The Rain is toch net wat anders. Uiteraard plaats ik hier ook mijn hersenspinsels op, maar ook serieuzere dingen en reviews van producten etc. Mijn blog is een soort creatieve uitlaatklep waar ik alles op kwijt kan en dat is een heerlijk gevoel.

Het afgelopen jaar ging op het gebied van bloggen niet echt lekker, als ik het zo terugkijk. Ik had veelal geen inspiratie om wat te schrijven en toen ik weer naar school ging had ik wel inspiratie, maar geen tijd. Het schrijven van artikelen is in de trein geen enkel probleem maar het uploaden van foto’s wel. Tegen de tijd dat ik thuis ben van school is het vaak al donker waardoor ik ook geen foto’s kan maken. Hier moet ik dus nog wat op gaan vinden, maar ik weet zeker dat dat het komende jaar goed gaat komen.

Ik kijk dan ook zeker met volle moed naar het komende levensjaar van mijn blog, want ik ben zeker nog lang niet van plan om er mee te stoppen!