Lights Through The Rain bestaat vandaag precies één jaar!

Vandaag is het precies een jaar geleden dat ik een blog aanmaakte. Ik heb heel lang nagedacht over een blognaam en zelfs toen Lights Through The Rain al bestond heb ik nog lang na zitten denken om het te veranderen naar iets wat makkelijker te onthouden is. Uiteindelijk heb ik besloten om dat niet te doen, Lights Through The Rain past gewoon bij mij.

Op het moment dat ik mijn blog aanmaakte had ik ook absoluut niet gedacht dat ik ooit een eigen domein zou hebben, en toch is dat ook gekomen. Op 17 september heb ik namelijk mijn eigen domein gekocht en heb ik mijn hele blog daarheen verhuisd.

Ook ben ik begonnen met vloggen, iets wat ik nooit had durven dromen omdat ik het echt niet durfde. Blijkbaar heb ik toch net iets meer lef dan dat ik dacht, en ik heb nu al 20 vlogs en een paar losse video’s online staan. Mijn youtubekanaal heet toch wat anders dan mijn blog, deze kan je vinden onder ‘marleeeen’. Er bestaat toch nog een kleine kans dat ik besluit dat Lights Through The Rain te lastig is om te onthouden, want ‘Marleeeen’ is natuurlijk veel makkelijker. Dit zie ik later nog wel, voor nu blijf ik gewoon vrolijk doorbloggen op dit domein.

Ik heb nog niet heel veel lezers, voor zover ik weet. Op Facebook heeft mijn blog 47 likes, en op Bloglovin heb ik ook iets van 13 volgers. Ik vind het echt onwijs leuk dat mensen de tijd nemen om mijn blogs te lezen! Ik ben gaan bloggen puur omdat ik het leuk vind, en dat mensen het ook leuk vinden om dat te lezen vind ik natuurlijk ook weer onwijs leuk! Voor Lights Through The Rain had ik ook al blogs, maar deze heb ik eigenlijk allemaal verwaarloosd. Ook ben ik er nooit echt serieus mee bezig gegaan, tot ik de ‘grotere’ bloggers ontdekte. Zo kon het ook! Ik ben sinds ik deze blog heb echt serieus bezig met bloggen, op een paar dagen dat ik absoluut mezelf er niet toe kon zetten na. Dit is dan ook de 212e blogpost die online is gekomen op mijn blog!

Uiteraard wil ik zo als ik kan met mijn blogje doorgaan. Misschien dat ik in de toekomst wat samenwerkingen kan gaan doen, maar dat weet ik nog niet. Ik heb in ieder geval het afgelopen jaar geen samenwerkingen gehad en ik heb dan ook 0,0 euro verdiend met het bloggen. Ik doe het puur omdat ik het leuk vind en dat wil ik blijven doen.

Misschien is het leuk om iets van een winactie te doen omdat mijn blog jarig is, maar ik zou niet weten wat. Laat in een reactie achter wat jij leuk zou vinden om te winnen op mijn blog, dan ga ik kijken of het haalbaar is!