Stel, je hebt een blog die langzaamaan iets bekender wordt, je hebt onwijs veel plezier in het bloggen maar dan… Je hebt geen idee waar je over moet schrijven. Wat doe je dan?

Als ik heel eerlijk ben… Ik heb echt geen idee. Ik heb geen idee wat je doet als je absoluut geen inspiratie hebt voor een artikel voor je blog.

Ik heb een heel mooi klein notitieboekje, en daar schrijf ik idee├źn in op voor mijn blog, maar het voelt gewoon niet goed om die dingen nu te schrijven. Ik moet wel zeggen dat ik enigszins een beetje lui aan het worden ben omdat ik al een jaar niet naar school ben geweest, en eerlijk, dat ben ik echt helemaal zat. Maar toch, die blogposts moeten er komen want ik wil mijn lezers (dat zijn jullie!) niet teleurstellen.

Dus, wat doe je als je geen idee heb waar je over moet schrijven? Dan vraag je het je lezers! Wat wil jij nou onwijs graag op mijn blog zien? Een artikel ergens over, of misschien een video? Wil je dat ik ergens mijn mening over geef? Kom maar door! Ik sta voor alles open, en ik ben benieuwd waar jullie nou echt op zitten te wachten om terug te zien op mijn blog.

Laat een reactie achter, en dan ga ik er werk van maken!

Liefs, Marleen.