Jawel, daar is hij weer! Dé clichépost van het jaar en ondanks dat ik ieder jaar denk: “Dit jaar doe ik het niet!” heb ik ook voor 2017 weer wat goede voornemens opgesteld. Je leest ze hier!

Eerst ga ik eens de goede voornemens van het vorige jaar doornemen. Heb ik ze gehaald? De post van mijn goede voornemens van vorig jaar lees je HIER.

Voornemens 2016:

Mijn leven leven. Oh god heb ik dat écht geschreven? Blijkbaar wel, want het staat er… En toch is dit voornemen me ergens wel gelukt. Ik heb gedaan wat ik wou doen, en als ik iets niet wou deed ik het niet, tenzij het gedaan moest worden. Ik moet ook gelijk zeggen dat ik nu een stuk beter in m’n vel zit dan een jaar geleden!
Mijn YouTubekanaal een serieuze richting geven. Ja MISLUKT! Ik faal nogal met het vloggen… Oeps!
Naar school gaan. Keihard gelukt! Helaas niet de school die ik in eerste instantie wou, maar ik ben zeer tevreden met waar ik nu terecht ben gekomen en met de kansen die ik hiermee ga krijgen.
Les nemen met Ylga. Dit is een ja/nee geval. Ik heb een paar lessen gehad en daarmee ben ik gelijk veel verder gekomen. Momenteel zitten we dan ook op een punt dat we samen nog vooruit komen, maar zodra ik merk dat we weer vastlopen neem ik weer wat lessen. Het gaat prima zo!

Voornemens 2017:

Propedeuse halen. Ik ben natuurlijk alweer bijna halverwege het schooljaar en ik heb nog niet alle studiepunten die ik had kunnen halen, maar ik heb het volste vertrouwen dat ik dit studiejaar mijn propedeuse kan en ga halen. Als ik die heb kan ik namelijk eventueel weer terug naar journalistiek, in het tweede jaar instromen. Dat is zeker een optie die ik open houd!
Halve marathon lopen. Vorig jaar september was de eerste editie van de halve marathon door Disneyland Parijs. Dat wil ik ook! Ik heb besloten dat ik ga trainen voor een halve marathon.
Minder snoepen. Yep, ook die zit in mijn ‘goede voornemens’. Hoezo cliché op cliché? Maar ja, ik wil toch echt minder gaan snoepen. Het is zo verleidelijk om na school even langs de AH To Go te lopen als ik op m’n trein moet wachten, maar dat wil ik dus niet meer gaan doen.
Uit huis gaan. Het is gewoon eens tijd dat ik op mezelf ga wonen!

Dit zijn mijn grote goede voornemens. Ik heb nog wel kleinere dingetjes maar die zet ik niet in deze lijst omdat ze niet heel erg belangrijk zijn. Ik hoop dat ik  niet zoals vorig jaar deze goede voornemens volgende maand weer vergeten ben, maar dat gaan we over een jaar zien!

Heb jij nog goede voornemens? Laat het achter in een reactie!