Hét cliché onderwerp van het jaar: de goede voornemens. En ja, ik heb er een blogpost over geschreven.

Vorig jaar heb ik ook een post gemaakt met goede voornemens, deze heb ik erbij gepakt en ik ga bekijken of ik alles heb uitgevoerd zoals ik van plan was. Mocht je deze post heel graag nog eens willen lezen, klik dan HIER.

Voornemens 2015:
Hardlopen: Ja, dat is gelukt! Nou ja, deels dan. Ik ben een paar weken geleden begonnen met hardlopen, maar het begint me nu toch echt iets té koud te worden om in een joggingbroek en trui naar buiten te gaan. Zodra de winter voorbij is ga ik sowieso weer hardlopen, maar nu eventjes niet.
Niet meer snoepen: Oké hier ga ik niet eens veel woorden aan vuil maken. Nee, dit is niet gelukt.
Mijn propedeuse halen: Moet ik hier nog meer over zeggen?
Mijn blog actief houden: En met trots kan ik zeggen dat dit goede voornemen keihard geslaagd is. Lights Through The Rain leeft nog steeds, en ik ben zeker van plan om dit zo te houden!

Voornemens 2016:
En dan moet ik nu toch écht gaan nadenken over de voornemens voor 2016. Ik wil voornemens neerzetten die ik ook écht waar kan maken, maar dan moet ik toch echt wat goeds verzinnen…
Mijn leven leven: Dit is misschien een beetje een vreemd voornemen, maar toch iets wat ik echt wil gaan veranderen. Ik wil niet meer dat ik blijf hangen in dingen die me in het verleden tegengehouden hebben, en ik wil ook geen dingen meer doen waar ik absoluut geen zin in heb. Kijk, soms heb je dingen waar je geen zin in hebt maar die echt moeten gebeuren, ja, die doe ik dan uiteraard wel. Maar als het niet moet, waarom zou ik het doen?
– Mijn YouTubekanaal een serieuze richting geven: Volgens mij beschrijft dit al gewoon wat ik wil. Ik wil echt een goede draai aan mijn YouTube kanaal geven, maar ik weet nog niet precies hoe of wat. Als je een idee hebt, laat dan zeker een reactie achter!
– Naar school gaan: Dit is iets wat ik allang had willen doen, maar uiteindelijk denk ik dat het goed is dat ik dit jaar nog niet op school zit. Ik wil komend studiejaar heel graag weer beginnen, en ik ga alles op alles zetten om dat ook echt te doen!
– Les nemen met Ylga: Ook dit is iets wat ik allang had moeten doen. Ik heb nu al bijna een jaar geen les meer, en dat is dus gewoon echt prut. We zitten samen gewoon vast en komen niet meer vooruit zonder wat hulp vanaf de grond. Ik ga dus zeker weer lessen nemen, zodat we weer samen door kunnen groeien!

Dit waren dan mijn voornemens voor 2016. Ik hoop dat ik me er aan kan houden, en ook dat ik ze volgende week nog niet vergeten ben.

Hebben jullie goede voornemens? Laat een reactie achter!