Zoals het ongetwijfeld te merken is, heb ik de afgelopen tijd veel minder geschreven aan mijn blog. Daar is uiteraard een reden voor.

De dingen waar ik over schreef op mijn blog vind ik niet meer leuk om over te schrijven. Toen ik begon met bloggen kwam er sowieso één blogpost per dag online. De laatste maanden is dat steeds minder geworden. Soms heb ik een inspiratie burst en komt er een week lang weer elke dag een artikel online, maar zodra dat voorbij is is mijn blog weer leeg. En dat moet veranderen vind ik. Ik wil weer regelmatiger gaan bloggen, maar wel alleen over dingen die ik echt oprecht leuk vind.

En dat betekend dat er meer artikelen gaan komen over boeken, lezen, sporten, muziek en m’n dieren. Dat zijn de dingen die ik oprecht leuk vind om over te schrijven. Ik heb bijvoorbeeld vrij veel make-up gereviewd op mijn blog en op dat moment stond ik daar achter. Maar ik heb onderhand genoeg make-up dus ik ga geen nieuwe spullen meer kopen. Dat soort artikelen zullen dus uit blijven.

Ik ben de laatste tijd weer heel fanatiek aan het lezen gegaan en daar wil ik heel graag over schrijven. Uiteraard heb ik mijn boekenblog (spelledwords.wordpress.com) maar waarom zou ik daar gaan schrijven als ik ook op mijn eigen, betaalde domein kan schrijven over boeken? Ook al is dit geen boeken-gerelateerde URL. Dus dat kunnen jullie zeker verwachten; meer artikelen over boeken die ik heb gelezen. Surprise surprise: morgen komt de eerste! Ik wou eens per week over boeken gaan schrijven, maar ik lees zoveel dat ik het beter gewoon gelijk kan doen zodra ik een boek uit heb.

Verder blijven de dingen zoals ‘Weekly Occupations’, m’n maand doelen, 366 Days Of Happiness natuurlijk wel. Ik heb dan ook wat nieuws geïntroduceerd: trein belevenissen. Deze artikelen zullen waarschijnlijk elke zaterdag online gaan komen.

Ik hoop dat ik het bloggen hiermee weer leuk maak voor mijzelf en dat er vaker wat online zal gaan komen!