Afgelopen zaterdag ging ik met mijn vader naar Huntenpop. Ik besloot een photo-blog van de dag te maken ipv het toe te voegen aan Weekly Occupations. Dus bij deze: een plog van Huntenpop!

We gingen om half 2 weg naar Huntenpop zodat we op tijd zouden zijn voor Lucas Hamming. Toen we eenmaal onderweg waren kwam m’n vader er achter dat hij zijn ticket vergeten was en konden we terug naar huis. Onwijs balen dus, want daardoor kon ik Lucas Hamming niet zien. Aan de andere kant ook wel goed want ik was mijn oordoppen vergeten. Die heb ik toen ook nog snel even opgehaald.IMG_1944

De eerste band die we zagen was Donnerwetter, ik kende ze niet en ik vond ze ook niet heel erg foto-waardig. Geen foto dus.

Daarna gingen we naar Peter Pan Speedrock. Meer omdat ze er binnenkort mee gaan stoppen dan dat ik ze zo fantastisch leuk vind. Heel lang heb ik t dus ook niet uitgehouden in die tent!
Foto: Peter Pan Speedrock
IMG_1946

Na Peter Pan Speedrock kwam Dotan op het hoofdpodium. Die wou ik toch wel heel graag zien en wat was hij onwijs goed! Op de foto hieronder zaten we te wachten tot Dotan begon.IMG_1947

Foto: Dotan
IMG_1949

Tussen Dotan en Jett Rebel hadden we even niets te doen dus gingen we een rondje lopen. Er stond ook  een bedrijf(?) op Huntenpop met VR-brillen. Dat wou ik natuurlijk wel uitproberen dus ik kreeg een bril op. Het was echt een hele vreemde ervaring! Ik zat dus in zo’n hangstoel en als ik m’n voeten van de grond tilde dan voelde het alleen maar vreemder!

d0b063d1-ca64-403c-8332-37d5e65a6662

Jett Rebel was ook echt fantastisch. Hij zat telkens op het publiek te mopperen, wat wel terecht was. Er gebeurde vrij weinig… (blijkbaar heb ik van Jett Rebel en Kovacs geen foto’s gemaakt. Sorry!)

Na Jett Rebel gingen we gelijk door naar Kovacs. Ik heb niet zo heel veel met zangeressen (zo luister ik ook nooit naar bands als Paramore of Florance and the Machine) maar wat was Kovacs GOED! Ik heb echt van haar optreden genoten!

Direct na Kovacs begon Golden Earring. Niet echt mijn muziek, dus ik heb eerst pizza gehaald en daarna ben ik aan de zijkant van het veld op de grond gaan zitten. IMG_1953

Als laatste zag ik HAEVN. Zij hebben wat rustigere muziek en ik vind het echt heerlijk om daar naar te luisteren. Ze waren onwijs blij dat ze op Huntenpop mochten staan, wat het nog net iets leuker maakte. IMG_1958

Al met al zou ik niet weten welk optreden ik het beste vond, alles was echt fantastisch. Volgend jaar weer?