Het is een tijdje geleden dat ik een plog online gezet heb, maar deze dag was het zeker waard om dat te doen. Vrijdag 16 december ging ik namelijk naar 3voor12 Song van het Jaar Festival! Je leest hier wat en wie ik allemaal zag.

Mijn dag begon uiteraard weer in de trein. Op een gegeven moment vielen de lampen uit en die gingen ook niet meer aan. Ik miste hier wel de kerstverlichting!

IMG_3583

Toen ik op school kwam bleek dat het eerste college uitviel omdat mijn docent ziek was. Vervolgens ben ik aangeschoven bij een andere klas voor het tweede college en op de derde heb ik niet gewacht. Ik was dus eerder in Utrecht dan Maaike en ik doodde de tijd bij de Starbucks.

IMG_3586

IMG_3588

Deze foto maakte ik vanaf de 6e verdieping van de Tivoli Vredenburg. Het uitzicht was nog mooier dan de foto laat lijken!

IMG_3589
Het was eerst nog best rustig in de Tivoli Vredenburg, maar we waren er dan ook al om half 3. De eerste artiest die we zagen was Kevin, van Rotterdam Airlines.

IMG_3591

Omdat we tussen twee optredens vrij weinig te doen hadden, gingen we telkens bij de 3FM studio zitten. Hier zagen we hoe De Staat geïnterviewd werd.

IMG_3592

Om later ook even met ze op de foto te gaan!

IMG_3594

Stiekem is Roosmarijn mijn grote ‘radioheld’, om het maar zo te zeggen dus ik sprak haar aan en we maakten deze selfie.

IMG_3595

Tijdens het wachten moet je uiteraard ook een paar selfies maken…

IMG_3597

De derde artiest die we zagen was Thijs Boontjes met zijn Dans- en Showorkest. (Ik heb van Roosevelt geen foto gemaakt maar ga ze zeker checken!)

IMG_3598

Utrecht by night. Zelfde verdieping als de foto eerder.

IMG_3599

Toch best hoog, zo’n 6e verdieping van een concertzaal!

IMG_3601

Toen we hadden gegeten zagen we HAEVN. Wat een heeerlijke muziek is dat toch!

IMG_3606

Jett Rebel solo in de Ronda. Wat een fantastische zanger is hij toch!

IMG_3607

Na lang, lang wachten kwam Bazart naar de 3FM studio en uiteraard ging ik met ze op de foto!

IMG_3614

Om daarna nog even met ze te praten over muziek én over hoe fantastisch ik hun debuutalbum vind!

IMG_3633

We sloten de dag dan ook af met het optreden van Bazart in de Ronda. We stonden tweede rij! Na Bazart speelden ook VANT en De Staat nog maar die konden we helaas niet meer zien omdat de laatste trein al om 23:24 ging. Die hadden we helaas gemist dus m’n vader heeft ons opgehaald in Apeldoorn.

En dat was mijn dag! Ik moet zeggen, ik vond het écht fantastisch!