Aangezien ik het (alweer) niet kon opbrengen om m’n laptop te pakken en te schrijven, is deze post wat later dan gepland.
Op 21 maart ging ik naar Amsterdam voor het concert van Pierce The Veil en Sleeping With Sirens. Hier lees je wat ik die dag allemaal gedaan heb.

 photo IMG_2203_zpsg3dryiae.jpg
Mijn dag begon rond 11 uur, want toen werd ik wakker. Ik heb me rustig klaargemaakt en ben toen naar het station gegaan. Dit stuk spoor ligt (volgens mij) bij station Ede-Wageningen.

 photo IMG_2204_zpsagr5des2.jpg
In Amsterdam zijn we eerst een tijdje de stad in geweest. We hebben onderhand een vast rondje door de stad en ook La Place staat op dat lijstje. Hier had ik een heerlijke bananen smoothie en een broodje met roomkaas.

 photo IMG_2207_zpsu1aygmyd.jpg
En ook hebben we even toerist uitgehangen.

 photo IMG_2208_zpsxtsccs6f.jpg
Voor we naar de Melkweg gingen, zijn we eerst langs de McDonalds op het Leidseplein geweest.

 photo IMG_2209_zpsyusfisz6.jpg
Nog een selfie tijdens het wachten tot de deuren opengaan…

 photo IMG_2212_zpsml3fotus.jpg
En dan! Issues was de opener deze avond en ze waren goed! Maaike en ik zijn op het balkon gaan staan omdat ik me nog niet helemaal goed voelde aangezien ik een week daarvoor ziek geweest was en we hadden geen zin in gebeuk enzo.

 photo IMG_2220_zpspuczmjxt.jpg
Sleeping With Sirens overtrof álle verwachtingen die ik van ze had.

 photo IMG_2241_zpsz1ul46zi.jpg
Pierce The Veil was echt onwijs goed, maar dat wisten we eigenlijk al wel want dat waren ze in 2013 ook. Het was duidelijk dat zij echt de headliner van de avond waren, ondanks dat het een co-headline tour was.

 photo IMG_2244_zpsgprmspwk.jpg
In eerste instantie zou Pierce The Veil als tweede band spelen, en Sleeping With Sirens als derde dus we waren best wel pissig dat dit omgegooid was, omdat dit betekende dat we de laatste trein gingen missen. Zodra het laatste nummer afgelopen was zijn we naar de tram gesprint, en zo waar, we hebben de trein gehaald! Omdat de NS natuurlijk weer ongelofelijk goed geregeld was, mochten we 25 minuten op het station gaan zitten wachten. Ugh.

De review die ik over dit concert heb geschreven kan je hier lezen.